kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

3 milyon bedava şarkı yüklenen Nokia 5800 yılbaşı piyasada

Giriş Saati : 07.10.2008 14:13
Güncelleme : 07.10.2008 18:12
Yeni Haber
Cep telefonunda müzik keyfine, 3 milyon bedava şarkı ve 279 Euro fiyatla dokunmatik ekranlı Nokia 5800 XpressMusic modeli ile adım atıyor..
Cep telefonunda müzik mağazası fikri çok yeni bir fikir değil. iTunes servisiyle rakiplerine fark atan Apple, artık yalnız değil. Daha önce Rokr serisi telefonlarla çalışan Motorola pek başarılı olamamıştı. Nokia müzik telefonundaki deneyimi çok ama online müzik satışı konusunda Apple karşısında acemi sayılır. Apple da telefon konusunda acemi olduğunu iPhone 3G'de göstermişti. Nokia 5800 XpressMusic cep telefonu alan tüketiciler 1 yıl boyunca Nokia'nın online müzik mağazası "Nokia Music Store" içeriğine ücretsiz bağlanacak.

*CEBIT BİLİŞİM FUARINDAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

KULLANIMI KOLAY
Dokunmatik ekran teknolojisinden yararlanılarak üretilen Nokia 5800 XpressMusic şarkı, video ve fotoğraf gibi müzik ve eğlence menülerine doğrudan erişim sağlayan 'Medya Menüsü'nü hayata geçiriyor.

Medya Menüsü (Media Bar) aynı zamanda internet ve online paylaşım alanlarına doğrudan erişim sağlıyor. Nokia 5800 XpressMusic Flash desteği de sunduğu için kullanıcılar internetin sadece bir parçası ile yetinmek zorunda kalmıyor, istedikleri tüm sitelerde 'surf' yapabiliyor.

Ayrıca Nokia 5800 XpressMusic grafik ekolayzır, 6000 şarkıya kadar saklayabilen 8 GB hafıza, tüm dijital müzik formatlarını destekleme ve 3,5 mm hoparlör çıkışı gibi müzikle ilgili bütün detayları içinde barındırıyor. Entegre surround sound stereo hoparlörler ise sektörün en güçlü sesini sunuyor.

Kusursuz bir müzik deneyimi için Nokia 5800 XpressMusic, Nokia Music Store'dan kolayca şarkı aramanızı ve satın almanızı sağlıyor. Ayrıca güncellenen Nokia Music PC yazılımı da şarkıların sürükle-bırak uygulamasıyla yerlerini değiştirmenizi sağlıyor ve şarkı listesi yönetimini kolayca yapmanıza imkan tanıyor.

İNGİLİZCE DEĞİL TÜRKÇE
Yenilikçi 'Rehber Menüsü' kullanıcıların en çok tercih ettikleri 4 kişinin bilgilerini ana ekranda öne çıkarıyor ve tek bir dokunuşla geçmiş mesajlar, epostalar, arama bilgileri, fotoğraf ve blog güncellemelerine ulaşılabiliyor.