kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Şık teknolojiler çantadan taşmasın

Giriş Saati : 07.10.2008 14:08
Güncelleme : 07.10.2008 18:12
Yeni Haber
Mini Dizüstü Bilgisayarlar: Erkeklerin klavyelerinin küçüklüğünden şikayet ettiği mini dizüstüler, boyları itibariyle kadınları zorlamıyor, aksine onlara yardımcı oluyor. Hareket halindeyken belge düzenleme, tam boy internet erişimi, sohbet, belge düzenleme ve medya dosyalarına erişim isteyenler için idealler. Fiyatları uygun. Ayrı bir bilgisayar çantası gerektirmeyecek kadar da küçükler. Tek sakıncaları, pillerinin fazla dayanmaması.

*CEBIT BİLİŞİM FUARINDAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Kılıflar: Kılıflar da gerçek birer elektronik cihaz değil, ancak kolay kullanılan, işlevsel, uygun fiyatlı cihazların çirkin ya da sadece sıkıcı- tasarımlarının üstesinden gelmekte birinciler.

TiVo: DVD ya da video gibi, TV yayınını kaydeden bir alıcı. Ancak bazı hoş farkları var. Kaydı, içinde bulunan sabit disk sürücüsüne yapıyor, böylece kayıt ortamının toz vb. dış etkenlerden bozulmasının önüne geçiliyor. İzlenmekte olan yayının son yarım saati hafızasında tutarak, canlı yayın esnasında ilerigeri gidilmesine olanak tanıyor. Aynı anda birden fazla programı, tek tek ya da bütün sezonu kaydediyor, programı hazırlayanların, oynayanların, bölümlerin isimlerini biliyor. Henüz ülkemizde satışa geçmedi, ancak geçerse, dizi çılgınlığına derman olacağı aşikar.

Kablo Düzenleyiciler: Tam olarak elektronik bir cihaz sayılmaz, ancak onların vazgeçilmez yoldaşı. O kadar elektronik aletin kablolarının altını temizlemek ya da görünümü bozmamaları için saklamak gerektiğinde, çıldıran elbet kadınlar oluyor. Ülkemizde büyük dekorasyon mağazalarında bulunabilen bu ürünlerin, yurt dışında yüzlerce çeşidi var.

El Konsolları: Küçükler, sevimliler ve kadınların yeğlediği "gündelik oyun"ları bolca içeriyorlar. Üstelik, çoğunlukla video ve ses dosyalarını yürütebiliyorlar. Playstation Portable ve Nintendo DS en popülerleri, ancak başka seçenekler de var. Çengel bulmacadan bıkan hanımlara önerilir.