kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
İşadamları için CeBIT Bilişim Fuarı’nda yeni teknolojiler, yazılım, mobil çözümler ve iletişim teknolojileri var.

İş dünyasına CeBIT bilişim yol haritası

Giriş Saati : 07.10.2008 10:53
Güncelleme : 07.10.2008 17:39
Yeni Haber
Bu yıl iş dünyasından önemli misafirleri ağırlayan CeBIT Bilişim fuarında teknolojik yeniliklerin yanında ihracat için yeni fırsatlar sunacak. Şimdi iş dünyasına 2 saat içinde ziyaret edebileceği adresler veriyoruz.

Fazla zamanınız yok ve fuardan maksimum verimi alıp çıkmak istiyorsunuz. Bunun için fuara gelmeden önce randevular alıp hazırlık yapmalısınız. Eğer randevu alamadıysanız fuarda İş Dünyası ve Dijital Yaşam ve Telekomünikasyon bölümünü ziyaret etmenizi öneriyoruz.

*CEBIT BİLİŞİM FUARINDAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Profesyonel: Eğer aradıklarınız sadece Ar-Ge ve yazılım dünyasına ait çözümlerse; 1, 2, 3 ve 4 numaralı salonlarda aradıklarınızı bulabilirsiniz. Eğer vaktiniz varsa, 7 numaralı salonda Turkcell ve Türk Telekom çözümlerine göz atmakta fayda var. Yeni yazılım, internet ve iletişim teknolojileriyle ilgili çözümlere büyük küçük pek çok yazlım firmalarına fuarda ulaşılacak. Yönetici: Fazla vaktim yok genel bir fikir edinmek, fuarda iş ve günlük yaşamı etkileyecek çözümleri görmek istiyorsanız, 6, 7, 8 numaralı salonda aradıklarınızı bulabilirsiniz. Turkcell ve Türk Telekom standında kurumsal uygulamaları görmek yenilik yaratmak için etkili olabilir. Bunun dışında kişisel kullanıma yönelik ürünleri keşfetmek için zamanınız olursa Ev Elektroniği bölümünü ziyaret etmeniz sizi farklı bir yaşam standardı hazırlamak için etkili olabilir.

FUARDA NELER BULURUM

Hızlı internet ve uzaktan erişimle mobil ofis uygulamasını şirkete nasıl taşınacağının yanıtı bu fuarda var.

Mobil hızlı internet uygulamaları, 2009 yılında kullanılacak üçüncü nesil mobil internet uygulamaları fuarda tanıtılıyor.

Ofis içinde güvenlik uygulamaları, mağazacılık çözümleri yine burada yanıt buluyor.

Uluslararası niteliği ağırlık kazanan fuarda Avrupalı iş adamlarıyla buluşma fırsatı. Özellikle Almanya'dan gelen iş adamlarıyla özel görüşme fırsatı sunuluyor. Bu şirketler özellikle bilişim projelerine ilgi gösteriyor.

Gelecek projeleri masada

TURKCELL ana sponsorluğunda, HP ve Tellcom resmi sponsorluğunda gerçekleşecek ve 150'ye yakın yerli ve yabancı konuşmacının bilgi ve tecrübelerini aktaracağı Bilişim Zirvesi '08 için sayılı günler kaldı. Örneğin iş dünyasında var olmak isteyen şirketler, 7- 11 Ekim tarihleri arasında işlerini bilişim teknolojileri ile yeniden keşfedecekler. 'İşini yeniden keşfet!' ana teması ile 7-11 Ekim 2008 tarihleri arasında düzenlenecek olan Bilişim Zirvesi '08, birçok sektörde iş yapış şekillerini yeni modellerle değiştirmenin yolunu sunacak.

İş dünyasının gündemini değiştirecek olan Bilişim Zirvesi '08, sürekli zamanla yarışan iş profesyonellerine gelecek plan ve yatırımları için özel bir platform sunacak. Bilgiyi tek çatı altında toplayacak.
Haberin fotoğrafları