Dolmalık biberler temizlenip, yıkanır. Bir kabın içerisine kıyma konulur. İçine yumurtalar, rendelenmiş soğa, köfte baharı, tuz ve ince kıyılmış maydanoz eklenip, iyice karıştırılır. Temizlenen biberlerin içine harcı doldurulur. Kızgın yağda önlü arkalı kızartılır. Mutfak havlusunun üzerine çıkartılır. İstendiği tekdirde pilavla ya da garnitürle servis yapılır.
MALZEMELER 6 kişilik* 500 gr. dolmalık biber
* 500 gr. kıyma
* 1 adet rendelenmiş soğan
* 3 adet yumurta
* 1 tatlı kaşığı köfte baharı
* Yarım demet maydanoz
* Tuz
Yayın tarihi: 12 Ağustos 2008, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/08/12/gny/tuter.html
Tüm hakları saklıdır.