Kıyma, ekmek, köfte baharı, iki adet yumurta ve tuz iyice yoğrulur, köfte haline getirilir. Fırın tepsisi yağlanır, köftenin yarısı yayılır. Sebzeler küp küp doğranır, üzerine yayılır. Kürdan ile birkaç delik delinir. Üzerine domates rendesi gezdirilip, 200 derecelik fırında 25 dakika pişirilir.
MALZEMELER
* 1 kilo kıyma
* 3 dilim bayat ekmek
* Köfte baharı
* Tuz
* 1 adet soğan rendesi
* 2 adet yumurta
* 1 çorba kaşığı pul biber
* 2 adet patlıcan
* 2 adet yeşil biber
* 2 adet kabak
* 2 adet kırmızı biber
* 2 patates
* 2 adet domates rendesi
* Kekik n Kırmızı pul biber
Yayın tarihi: 6 Ağustos 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/08/06/gny/haber,053D8DF5560B439F8DB30378EE0D171C.html
Tüm hakları saklıdır.