Ispanak da konserveye girdi
Türk Mutfağı'nda beğenilen bir çok çeşidiyle sofraların vazgeçilmezi olan ıspanak, artık konserve olarak her mevsim elinizin altında olacak. Penguen Gıda, soğanla zeytinyağında pişirilerek üretilen ıspanak konservesini, yemeğe hazır halde 520 gramlık cam kavanozlarda piyasaya sundu.
Pişince hacmi büyük ölçüde azalan ve özellikle ayıklanması ve yıkanması ile ev hanımları için problemli bir sebze olan ıspanağın konservesinin, sebzesi, yağı, yıkamaya harcanan suyu, pişirmede yanan ocağı, harcanan zamanı da gözönüne alındığında, hem çok pratik hem de çok daha ekonomik olduğu ortaya çıkıyor. Kalp dostu olduğu bilinen "sızma zeytinyağı" ile üretilen konserve, Vitamin A, Vitamin C, Demir ve Kalsiyum içeriyor.
Yayın tarihi: 5 Ağustos 2008, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/08/05//haber,680F846BD5CD4A7796B209B866150579.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2008, TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.