Unu eleyin. Hamur yoğurma kabına un, yoğurt, yumurta, tuz, şeker ve sıvıyağı koyun. Yavaş yavaş yoğrurarak çok yumuşak bir hamur yapın. Hamurdan yumurta büyüklüğünde parçalar kopartın. Avuç içerisinde açın. Maydanoz ile peyniri karıytırın. Poğaça gibi kapatıp, 170 derece fırında kızarana kadar pişirin. Komposto ile servis yapın.
Malzemeler* 1 su bardağı yoğurt
* 2 yumurta
* Tuz
* 1 paket kabartma tozu
* 1 tatlı kaşığı şeker
* 2 çorba kaşığı sıvıyağ
* Aldığı kadar un
* 100 gr beyaz peynir
* Yarım demet maydanoz
Yayın tarihi: 21 Kasım 2007, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/11/21/gny/haber,BF667CC08FD149D8B63B07370303774B.html
Tüm hakları saklıdır.