Tavuk, patates ve havuç kaynatılır. İçine pirinç konur ve 15 dakika pişirilir. Ayrı bir kapta yağla un kavrulur, biraz suyla bulamaç haline getirilir. İçine limon ve yumurta ilave edilir. Bu karışım yavaş yavaş çorbaya eklenir. İçine maydanoz, domates, tuz ve karabiber konur. 15 dakika daha piştikten sonra da servis yapılır.
MALZEMELER
* 1 adet tavuk göğsü küp doğranmış)
* 2 adet Havuç
* 2 adet Patates
* 2 çorba kaşığı pirinç
* 5 adet kornişon turşu
* 2 çorba kaşığı un
* 1 yumurta
* 1 limon
* 1 kahve fincanı sıvıyağ
* 2 çorba kaşığı yoğurt
* Karabiber
* Tuz
* Yarım demet maydanoz
* 1 domates
* Yeteri kadar su
Yayın tarihi: 11 Kasım 2007, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/11/11/gny/haber,2AC81991A2B0404DB5C23573329D8DD0.html
Tüm hakları saklıdır.