kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Konyalı'da fiyatlarımız makul
Konyalı'da fiyatlarımız makul
Tarihimiz 109 yıllık ama biz burada çağ atlamak istiyoruz
Toplantılı yemekler Konyalı'da yapılıyor
Fiyatlar

Konyalı'da fiyatlarımız makul

Kanyon'daki Konyalı, gösterişli dekorasyonu kadar yemeklerinin pahalılığıyla da çok konuşuluyor. Restoranın müdürü Mete Eken "Misafirlerimiz fiyatlarımızı normal karşılıyor" derken mutfağın şefi iddialı: Dönerimi Taksim'dekilerle karşılaştırmayın!.

Kanyon Alışveriş Merkezi'nin içinde yer alan Konyalı, açıldığı günden bu yana konuşuluyor. Bülent Eczacıbaşı'ndan Yılmaz Ulusoy'a birçok ünlü simayı ağırlayan mekan, dönere biçtiği 23 YTL'lik fiyatıyla basında sıkça yer aldı. Kimileri dönerin fiyatının çok pahalı olduğunu dile getirirken, kimileri yemeklerin lezzetini anlata anlata bitiremedi; "Fiyatlar normal" dedi. Biz de merak ettik ve yolumuzu Kanyon Konyalı'ya çevirdik. Mekana ilk gidenler için hemen söyleyelim; lokantaya girmeden önce camlı bir bölmenin önünden geçiyorsunuz. Bu bölme sayesinde mutfağı inceleme şansı buluyorsunuz. Aşçılar harıl harıl yemeklerle uğraşırken, ortam gayet steril görüyorsunuz. Mekan şık ve rahat... Lokantada ahşap ve beyazın uyumu gözden kaçmıyor.

HER ŞEYİMİZ KALİTELİ
Mekanın müdürü Mete Eken ve şef Aydın Demir'e konuyla ilgili düşündüklerini ve gerçekten fiyatın yüksek olup olmadığını soruyoruz. Eken, mekanın açıldığı günden beri bir porsiyon dönerin fiyatının 23 YTL olduğunu söylüyor ve basında çıkan yazılardan sonra dönere olan ilginin de arttığını ifade ediyor: "Şu an bulunduğumuz atmosferde, 23 YTL'nin anormal yükseklikte bir fiyat olduğuna inanmıyorum ama mekan ismi vermeden konuşayım, başka yerlerde bir tabak yemeğe 60-70 YTL veriyorlar. Ama dönerin 23 YTL olması konuşuluyor. Misafirlerimiz bunu normal karşılıyorlar." Şef Aydın Demir ise yaptığı dönerin Taksim'deki 'ucuz' dönerle karşılaştırılmaması gerektiğini belirterek şöyle konuşuyor: "Bir İtalyan ya da Fransız restoranında, yabancı hayranlığımızdan dolayı çok yüksek paralar veriyoruz. Buradaki döneri, Taksim'deki dönerle karşılaştırıp pahalı diyorsanız üzülürüm. Ben kıyma kullanmıyorum, özel et alıp pişiriyorum. Amacımız; Türk mutfağının sulu yemeklerini Türk şaraplarıyla sunulabileceği bir mekan yaratmaktı."

ASLI ÖRNEK GÜNAYDIN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Artık insanların beni sevmesi ve onaylaması umurumda değil!
 Kendimi aşka açacak cesareti bulamıyorum
 Sosyete güzelliğini otlu sulara borçlu!
 Hollywood'da takıp takıştırma zamanı
 Britney nereye koşuyor?
 Zehra'ya daha çok konsantre olmuş durumdayım
 Konyalı'da fiyatlarımız makul
 Trend Show'da SABAH standına mutlaka uğrayın!
 Sorumluluk ihmal edilir
 Yeni heyecanlar aranır
HAKAN & UTKU
Yalancının Maksimumu
(Salonda ev sahibiyle burun...
AYŞE TÜTER
Peynirli lavaş
Isıtılmış bir çorba kaşığı yağa, soğan ve...
SEDA KAYA GÜLER
Kadının en büyük handikapı annelik!
Kağıt üstünde...
Gençlik ve güzellik sofrada başlıyor
Gençlik ve güzellik sofrada başlıyor
Sağlıklı yaşlanmanın, genç ve güzel görünmenin temel yolu doğru...
Kanser riskini azaltıyor zayıflamaya yardımcı oluyor
Kanser riskini azaltıyor zayıflamaya yardımcı oluyor
Harvard Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırma; tadı ve...
Günyeli'nin objektifinden Hindistan
Günyeli'nin objektifinden Hindistan
Fotoğraf sanatına gönül veren işadamı Mehmet Günyeli, 3 yıl boyunca...
Cesaret böyle bir şey!!!
Cesaret böyle bir şey!!!
Moda Polisi
Stil ikonu Eda Taşpınar'ı her zaman ve herkesten...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.