kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Tuter @ SABAH
 
Patlıcan pastası
Boşnak böreği

Boşnak böreği

PATATESLERİ rendeleyin ve ovarak suyunu çıkartın. İçine kıymayı, tuzu ve karabiberi ekleyip, iyice karıştırın. Yufkaları dörde bölün. Her bir parçayı yağlayın ve içine hazırladığınız harçtan koyun. Kenardan içe doğru yuvarlayın. Sardıktan sonra bir de kendi ekseni etrafında çevirin. 200 dereceli fırında üzerleri kızarana dek pişirin.

MALZEMELER
-3 adet yufka
-300 gram yağsız kıyma
-3 adet orta boy patates
-Tuz, karabiber
-Yarım çay bardağı sıvıyağ

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Susamlı soyalı tavuk   / 05-01-2004
 Tavuklu kapama   / 04-01-2004
 Karnabahar pane   / 03-01-2004
 Nevbahar salatası   / 01-01-2004
 Süslü tavuk   / 31-12-2003
 Patlıcan pastası   / 30-12-2003
 Ton balıklı Trieste makarnası   / 29-12-2003
 Mezgitli pilav   / 28-12-2003
 Nohutlu muska börek   / 27-12-2003
 Tavuklu kapama   / 26-12-2003
HAKAN & UTKU
Ünlülerin 2004 hedefleri
Emre Aköz:
Sıkı bir...
AYŞE TÜTER
Çin usulü sebze sotesi
YAĞI bir tavada kızdırın.
7 yaşında ama onu New York tanıyacak
HENÜZ ayakları piyano sandalyesinden yere değmekte zorlanıyor,...
Hayalle kâbus arasında
Eşi ve kayınvalidesini trafik kazasında kaybeden CHP Mersin...
Suriye'nin imajını değiştirebilirim
Suriye'nin First Leydi'si Esma Esad, "İngiltere'de yaşarken...
Ceylan'ın son gözdesi
Ceylan'ın son gözdesi
VİP Turizm'in İcra Kurulu Başkanı Ceylan Pirinçcioğlu, karda...
Hasman'ın heyecanı
Hasman'ın heyecanı
Nurettin Hasman ile 22 yaşındaki sevgilisi Eda Taşpınar'ın...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.