kapat
06.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Jest yapalım derken yuva yıkıyorduk...
Boyner Holding Murahhas Azası Cem Boyner, son dönemde Türk perakende piyasalarının yoğunlaştığı Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM)'nin ne olduğunun değil ne olmadığının iyi anlaşılması gerektiğini belirterek, "Biz geçmişte bu konuda bir skandal yaşayarak iyi bir ders aldık" dedi.
Tüm Metin

  MAN, Turgut Özal'ın kemiklerini sızlatmadı!
Bankalara olan borçları nedeniyle batma noktasına gelen 1990'da zamanın Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın girişimleriyle kurtarılan MAN şirketi mucizesi, bugün kötü durumdaki birçok şirkete örnek olacak başarı çizgisi yakaladı. 1987'de girdiği krizle 5 yıl boğuştuktan sonra 1992'de borçlu bankaların ...
Tüm Metin

  Unicredito-Koç ortaklığı iki ay içinde netleşecek
Unicredito'in yabancı basınla ilişkiler bürosundan alınan bilgide, Koç Grubu ile geçtiğimiz aralık ayında görüşmelerin resmi olarak başlatıldığı ve sonucun alınması için 2002 Mayıs ayı sonuna kadar bir takvim belirlendiği bildirildi. Koç Finansal Hizmetlerin yüzde 50'sine talip olan Unicredito ...
Tüm Metin

  Olimpiyatlarda bize yardım edin
Yunanistan'ın 2004 yılı olimpiyat heyecanı Türkiye'yi de sarmaya başladı. Son dönemde Yunan bankalarının Türk finans sektörüne ilgisi ile perçinlenen ilişkilerde son durak olimpiyatlar oldu. 'Türk-Yunan İşadamları Anadolu Turu' dolayısıyla İzmir'de bulunan Türk-Yunan İşbirliği Konseyi Başkanı ..
Tüm Metin

  Gemiler yanaşmayınca 2 milyar dolar kaçıyor
Ulusoy, yıllardır çalıştıkları gemilerin, özellikle fiyat artışları nedeniyle artık İstanbul ve Kuşadası'na gelmediğini anlattı. Ulusoy, şöyle dedi: ''İstanbul ve Kuşadası, liman hizmetleri açısından bazı yerlere göre iki misli pahalı. En büyük sıkıntılardan biri ayakbastı parası.
Tüm Metin

  Aycell Genel Müdürü görevden alındı
Aycell'in program hedefleri gecikince Genel Müdür Ekinalan'ın konumu Yönetim Kurulu'nda tartışmaya açıldı ve genel müdürün değişmesi kararlaştırıldı. Sözleşmesi feshedilen Ekinalan'ın yerine GSM alanında tecrübeli ve profesyonel bir ismin getirilmesi bekleniyor.
Tüm Metin

  Fiat'tan yeni model müjdesi
Fiat Auto CEO'su Giancarlo Boschetti, Türkiye'de yeni bir modelin üretimine başlayacaklarının ilk ipuçlarını verdi. Bu yıl 72'incisi düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı'nda Türk gazetecilerin sorularını yanıtlayan çiceği burnunda CEO Boschetti, "Türkiye'de yeni bir model üretimi söz konusu olacak mı..
Tüm Metin

  Bush'tan Türkiye'ye bir destek daha
The Washington Post gazetesi, Başkan Bush'un dün Oval Ofis'te danışmanlarıyla yaptığı görüşmenin ardından bu kararı aldığını kaydetti. Gazeteye göre, Bush ancak Kuzey Amerika Serbest Ticaret Bölgesi (NAFTA) üyesi komşuları Kanada ve Meksika'nın yanı sıra, gelişmekte olan ülkeler Arjantin...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır