kapat
13.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

TÜRSAB Başkanlığı'na Ulusoy yeniden seçildi

Türkiye Seyahat acentaları Birliği (TÜRSAB) başkanlığına yeniden Başaran Ulusoy seçildi.
Önceki gün Ankara'da 15. Olağan Genel Kurul'la birlikte yapılan seçimlerde oldukça büyük bir çekişme yaşandı. Çünkü TÜRSAB tarihinde ilk defa 7 adayın listesinin yarıştığı bir seçim gerçekleştirildi. Bu nedenle sayım sayım işlemi bütün gece devam etti. Ve dün TÜRSAB'ı 2 yıl daha idare edecek yeni yönetim açıklandı. 2 yıldır başkanlığı sürdüren Başaran Ulusoy ve ekibi, bir dönem daha yönetim hakkını elde etti.

HEDEFLER BÜYÜYECEK
Başaran Ulusoy'un listesinde Halit Tekin, İnci Kan, Rıza Epikmen, Mustafa Kutluoğlu, Hülya Aslantaş, Talha Görgülü, Mustafa Altıparmak ve Semih Selimoğlu yer alıyor. TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Ben ve ekibim mesleğe KDV borcumuzu ödüyoruz diye düşünüyorum. Zamanımın çoğunu TÜRSAB'da geçiriyordum, yeni dönemde yine öyle olacak" dedi. Ulusoy bu yeni dönemde hedeflerinin kamuoyuna turizmi daha iyi öğretmek olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Ama binbir türlü sorunumuz var. Sayın Başbakan, 'Türk lirasına itibar edin' diyor. Ertesi gün Kültür Bakanı müze fiyatlarını dolarla açıklıyor. Bunlar yanlış. Antalya'yı marka yapmayı başardık. Şimdi Bodrum'u, marka yapmaya çalışıyoruz. Fethiye ve Kuşadası'nı yeniden canlandırmak için uğraşıyoruz. Ayrıca Anadolu'daki uygarlıkları daha çok göz önünde tutmaya çabalıyoruz."



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır