kapat
07.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Ekonomi reklamla canlanacak
Ekonomik kriz nedeniyle önünü görmekte zorlanan reel sektör temsilcileri SABAH'ın reklam tarifelerinde yaptığı değişikliği olumlu karşıladı. TL'ye geçiş kampanyası başlatan Sabah Gazetesi, reklam ajanslarından sonra reklamverenleri de gazetede buluşturdu.
Tüm Metin

  Devlet KDV'den, üretici satışlardan kazanacak
İndirime rağmen devlet, son iki ayda otomotiv sektöründen beklediğinden daha fazla KDV toplayacak. Verilerden yola çıkarak yapılan hesaplamaya göre, indirimle Maliye'nin kasasına 15 milyon dolar daha fazla para girecek. Nasıl mı? İşte hesap:
Tüm Metin

  'Bugünkü uygulamayı içime sindiremedim'
Uygulamayı içine sindiremediğini belirten Solakoğlu, ABD'de durgunluğu aşmak için vergi iadesi yapıldığına işaret etti. Solakoğlu, "Uygulamayı IMF kabul edemezmiş. Kusura bakmasınlar ama ben de bunu kabul etmiyorum" dedi. Solakoğlu, şöyle devam etti:
Tüm Metin

  Geleneksel Davos Zirvesi New York'a taşınıyor
İsviçre hükümeti temsilcileri ve organizasyon komitesi yetkilileri zirvenin 1 yıllığına New York'a alınmasını kararlaştırdı. Hükümet, Dünya Ekonomik Forumu'nun geleceği ile ilgili kararı ise bugün açıklayacak.
Tüm Metin

  Dövizi sattılar
Şimdi de dövizi alan yok! Ekim ayının son haftasından itibaren düşüşe geçen dolar, dün 1 milyon 540 bin liranın da altına indi. Bankaların, şirketlerin ve tasarruf sahiplerinin satışa geçmesiyle dolar son 7 iş gününü sürekli düşüşle tamamladı. Dolar son olarak bankalararası piyasada 19 Ekim günü 1 milyon 670 bin lira ile tepe noktasını gördü.
Tüm Metin

  Acaba bozdursam mı?
Dövizde dalganın tersine dönmesi, yastık altında, cebinde dolar tutan vatandaşın gözünü yeniden TL'ye çevirmesine neden oldu. Eskiden satıcı bulunmayan döviz piyasasında artık alıcıdan daha çok satıcı görünüyor.
Tüm Metin

  110 bin kamu personeli emekli edilecek
Liderler, devlette büyük çaplı "küçülme operasyonu" konusunda uzlaştı. IMF'nin yakından izlediği küçülme operasyonu, gerek harcamaların azaltılması gerekse yeni gelir kaynakları yaratılması yönüyle 7 katrilyon lirayı aşkın mali uyumu içeriyor.
Tüm Metin

  KISA KISA KISA
Belçika Sosyalist Sendika yetkilisi Dennis Demeulemeester, hükümetin 12 bin çalışanı olan ulusal hava yolu şirketi Sabena'nın iflasını istediğini açıkladı. Mali çöküntü içinde bulunan Swissair'in ortağı Belçika ulusal havayolları Sabena'nın iflasa doğru gitmesi üzerine, dün çalışanlar işlerini bırakmış, yüzlerce yolcu havaalanlarında kalmıştı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır