kapat
07.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Papazların kurbanı
Pazartesi akşamı Türkiye saatiyle 17.35... Takımdaşlık felsefesi üzerine konferans vermek üzere İstanbul Swissotel'e gelen İmparator'un Panasonic marka cep telefonu çaldı. Toplantıdan keyifle çıkan Terim, karşıda Milan 2. Başkanı Galliani'nin sesini duyunca irkildi.
Tüm Metin

  Dayakçı babasını uykuda öldürdü
Aşırı alkol ve dayak, bir yuvanın daha üzerine kara bulut gibi çöktü. Antalya'da gıda toptancılığı yapan Necati Eskihoran, önceki gece 15 yaşındaki öz oğlu Ç.E. tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Baba katili Ç.E. suç aletiyle birlikte yakalandı.
Tüm Metin

  Öz kızını demir boruyla dövdü
Bir gözü kan çanağına dönmüş vaziyette Bursa Emirsultan Karakolu'na başvuran küçük Buse, kendisini annesinin dövdüğünü belirterek yardım istedi. Annesinin kafasına elektrik süpürgesinin demir borusunu vurduğunu söyleyen Buse'ye polisler inanamadı.
Tüm Metin

  Çıplak fotoğrafla şantajı affetti
"Okumak için Sivas'a gelince sevgilim de peşimden geldi. Arada sırada bir otelde birlikte oluyorduk. Daha sonra ayrıldık. Bunun üzerine önceden çektiği çıplak fotoğraflarımın üzerine 'Sivas fahişesi' diye yazıp bir kız arkadaşıma gönderdi.
Tüm Metin

  Okula tabut gelir mi?
Yeşilköy Şehit Pilot Muzaffer Erdönmez İlköğretim İlkokulu'nun minik yürekleri, kapkaç kurbanı öğretmenleri Gülay Tosbıyık'ı son yolculuğuna okullarından uğurladılar. Henüz 15 gün önce karşılarında kanlı canlı gördükleri öğretmenlerini yitiren öğrenciler, belki de yakından ilk kez gördükleri tabutun karşısında gözyaşlarına boğuldular.
Tüm Metin

  TBMM'ye bale salonu açılmalı
Meriç Sümen Kanan, 'prima balerin', Devlet Sanatçısı... Türkiye'yi birçok ülkede başarıyla temsil etti. Bolşoy'da başrolde dans eden ilk yabancı balerin oldu. Ulusal, uluslararası birçok ödülün sahibi Sümen, 50 yaşına kadar dans etmeyi sürdürdü.
Tüm Metin

  Bana 60 trilyon kaybettirdiniz!
TBMM'de büyük tartışmalardan sonra kabul edilen Yeni Medeni Kanun'un geçmişi kapsamaması, boşanmış veya boşanma davası devam eden kadınların tepkisini çekti. Evlilik sırasında edinilen malların eşit biçimde paylaşılmasını öngören yeni yasanın 1 Ocak 2003 tarihinden sonra yürürlüğe girecek olması, Türkiye'nin en yüksek tazminat istemli boşanma davasının kahramanı İranlı gelin Hamira Baran'ın da tepkisini çekti.
Tüm Metin

  Batan teknede 5 kişi boğuldu
Kaçakların umuda yolculuğu bir kez daha acı bitti. Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, kaçakları Yunanistan'a taşıyan tekne alabora oldu. Suyla dolan kamaradan çıkamayan 5 kaçak ölürken, 17 kaçak kayboldu. Yüzerek kıyıya çıkmayı başaran 5 kaçak ise hastanede tedavi altına alındı. Kayıp kaçaklar denizde ve karada aranıyor.
Tüm Metin

  Çamurdan çimene
Beşiktaş Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu, Türkiye'de bir ilke imza atarak örnek bir projeyi hayata geçiriyor. Başkan Namoğlu, bugün saat 12.00'de temeli atılacak proje ile Levent Çilekli Tesisleri'ni örnek bir spor kompleksi haline dönüştürüp gençlerin hizmetine sunmaya hazırlanıyor.
Tüm Metin

  Üniversitelilere YÖK dayağı
İstanbul Üniversitesi önünde toplanmak isteyen bir grup, güvenlik kuvvetlerince cop ve biber gazıyla dağıtılırken, Ankara'da öğrenciler Kızılay meydanına sokulmadı. İstanbul'da 8, Ankara'da 117 öğrenci gözaltına alındı. İstanbul Beyazıt Meydanı'nda ellerinde, "YÖK dağıtılsın", "Kürtçe eğitim istiyoruz" yazılı pankartlarla gösteri yapan 800 kişilik gruba...
Tüm Metin

  KISA KISA KISA
Tarihçi-yazar Cemal Kutay (93), yorgunluk ve halsizlik şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Kadıköy Moda'da oturan Kutay, önceki gece Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Nöroloji Bölümü'nde tedavi altına alındı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır