kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Hıristiyan mı olacak?

İHA
Giriş Saati : 26.04.2009 14:58
Güncelleme : 26.04.2009 15:49
Yeni Haber
Ünlü manken Tuğba Özay, hıristiyanlar için büyük önem taşıyan Meryemana Evi'ni ziyaret etti. 12 Mayıs'ta İtalyan sevgilisi Mario ile evlenme kararı alan ünlü manken, Meryemana Evi çıkışında da dilek ağacına mendil bağlayıp mum yaktı...
Kuşadası'nda tanıtım toplantısına katılan Tuğba Özay, çalışma saatleri dışında kalan bölümde ise Kuşadası ve çevresindeki tarihi ve turistik yerleri gezdi.

TUĞBA ÖZAY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Tuğba Özay'ın gezinti turu sırasında en çok dikkat çeken Selçuk ilçesi sınırları içerisindeki ünlü Meryemana Evi'ni ziyaret etmesi oldu. Meryemana Evi'nde dua eden ve hacı olan Tuğba Özay, çıkışta hıristiyanların yoğun ilgi gösterdiği dilek ağacına bez bağladı, mum yaktı ve kutsal sayılan çeşmeden su içti. Tugba Özay, hıristiyan Mario ile evlenecek olması nedeniyle Meryemana ziyaretinin ardından soru yağmuruna tutulunca sinirlendi.

"Hıristiyan mı olacaksınız" şeklindeki sorulara Tuğba Özay, şöyle karşılık verdi:

"Kesinlikle böyle bir şey yok. Bunların hepsi uydurma. Ben buraya yıllardır gelirim. Burası da Allah'ın evi. Beni kimse dinimden vazgeçiremez. Ayrıca, Mario ile evlenip hıristiyan olacağım yolundaki iddialar doğru değil. Ben asla dinimi değiştirmem." Bunu Mario'ya da izah ettiğini anlatan Özay, şöyle konuştu:

"Böyle bir değişim asla benim için söz konusu değil. Konuştuk o da saygıyla karşıladı. Hiçbir sorun yok. Bunun yanında tam aksine Mario'nun Müslümanlığa karşı bir ilgisi var, araştırmalar yapıyor. Çocuklarımız olursa Müslüman olacak."