kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

25.04.2009
Memecan, dört saat boyunca kitap imzaladı
Ünlü karikatürist Salih Memecan, yeni yayınlanan 22'inci kitabı "Kayıp Kıta"yı İzmir'de imzaladı. Memecan, TÜYAP 14. Kitap Fuarı'nda 4 saat boyunca kitap imzalarken, İzmirliler sürenin uzatılmasını istedi. 6-13 yaş çocuklarının yanı sıra büyüklerin de kitap imzalatmak için yarıştığını söyleyen Memecan daha sonra Alsancak D&R Kitabevi'nde sevenleriyle buluştu.
Başak ATİLLA

Kızını satan baba hakkında inceleme
Okuldan eve dönerken kaçırılan ve kendisini kaçıran kişiye 10 bin TL başlık parası karşılığı verilen S.M.'nin SABAH gazetesinde çıkan haberi üzerine, Kars Valiliği inceleme başlattı. Valiliğin yanı sıra Cumhuriyet Savcılığı'nın da yarın mesainin başlamasıyla birlikte haberi ihbar kabul edip, soruşturma başlatacağı öğrenildi. Baba Ömer Mızrak ile S.M.'yi kaçıran Serhat Adıgüzel (32) ve aile üyelerinin gözaltına alınacağı, S.M.'nin ise soruşturma sonucunda devlet koruması altına alınabileceği bildirildi.
Sinan AYDIN

'Karnım ağrıyor' dedi 12 yaşında doğurdu
Dünyada, 16 yaş altında doğum olaylarına en çok rastlanan ülke olan İngiltere'de dün de duyanlara "Daha neler" dedirten bir benzer olay yaşandı. 12 yaşında ve ilkokulu yeni bitirdiği öğrenilen bir kız çocuğu doğum yaptı. Şiddetli karın ağrısından şikayet ederek hastaneye başvuran küçük İngiliz kızın, hamile olduğu ortaya çıktı. Bir erkek çocuk doğuran küçük anne ile bebeğin sağlık durumunun çok iyi olduğu açıklandı.
DIŞ HABERLER