kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Hastanede 5 yıldızlı otel konforu

16.04.2009
Türkiye'nin en lüks romatoloji merkezinin bulunduğu İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde günde yüzlerce romatizma hastası tedavi ediliyor. Türkiye çapında yalnızca iki tane bulunan merkez hemen karşısındaki özel üniversite hastanesi ile yarışacak kadar da donanımlı ve başarılı. Yaptıkları hizmeti anlatmak için de broşürler dağıtarak hastaları davet ediyor. Yeni bloku baştan aşağı yenilenen hastanede hastalara beş yıldızlı otel konforu veriliyor. Odalar tek kişilik. Her odada LCD televizyon ve özel banyo bulunuyor. Her hastaya radyo, 25 kanallı uydu sistemi, LCD, PC datası hizmeti sunuyor. Yurtdışına bağlı ameliyat kamera sistemleri ile dünyaya açılan hastane hastalarına her türlü imkânı sağlıyor. Hastanenin en sevilen ve beğenilen özelliği ise, hastanın ameliyata sedyeyle değil, kendi yatağıyla giriyor olması. Hasta ve hasta yakınlarına hastalıkların anlatımı konusunda doktorlar özel eğitimden geçiyor.

24 SAAT HOSTES HİZMETİ...
Otel konforu sunan diğer bazı hastaneler şunlar:

* Bursa Onkoloji Hastanesi şehir dışından gelen ayakta kemoterapi, radyoterapi tedavisi yapılacak hastalara kalacakları yer sağlıyor. Onları ek bir binada otel konforunda ağırlıyor. 100 yataklı hasta kapasiteli bu merkez yetişkin hastalara hitap ediyor.

* Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi hostes hizmetini protokol hastaları dışında tüm hastalara veren ilk hastane. Host ve hosteslerin göreve başlamalarında öncelikli amaç; hastaların aldıkları hizmetlere daha hızlı ulaşabilmesi.

* Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi, yoğun bakım servisindeki hastalar, kamera sistemi sayesinde yakınları tarafından monitörden izlenebiliyor.