kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
17 yaşındaki milli futbolcu Batuhan Karadeniz

17 yaşında bir çocuğun gece kulübünde işi ne?

16.04.2009
Hıncal Uluç ES'li futbolcu Batuhan'ın gece kulübü macerasına 'Medyatik'te farklı yorum getirdi: Bu kulübe yasal işlem yapıldı mı? Kimsenin umrunda mı?..
Gazeteci-yazar Hıncal Uluç, FB maçı öncesi İstanbul'da kamptan izinsiz ayrılıp gece kulübüne giden Eskişehirsporlu futbolcu Batuhan Karadeniz konusuna; Yüksel Aytuğ'un 'Medyatik' programında farklı bir yorum getirdi:

YASAL İŞLEM YAPILMIŞ MI?
"Tüm gazete ve televizyonlar maçtan bir gece önce Batuhan'ın gece kulübünde sabahladığını yazdı ancak herkesin gözünden kaçan önemli bir ayrıntı var. 17 yaşında bir çocuğun gece kulübünde ne işi var? O gece kulübü hakkında yasal işlem yapılmış mı? Burada belgeli bir olay var. Bu çocuğun içkili bir kulüpte sabahladığını tüm Türkiye biliyor ve bu, o kulüpleri denetlemekle görevli olan kimsenin umurunda değil!" Uluç; Muazzez Ersoy ve İlhan Şeşen'in de konuk olduğu 'Medyatik'te Yüksel Aytuğ'un sorularını yanıtladı:

TRT'Yİ YÖNETMEK İSTERDİM
* Y.A.: Hıncal Uluç olmanın yüzde kaçı keyifli, yüzde kaçı meşakkatli?
H.U.:
Yüzde yüzü keyifli. Meşakkatli bir tarafı yok! Hıncal Uluç olmaktan çok mutluyum. Her şeyin bir bedeli var. Bir şeye sahipsen, şu veya bu şekilde bedelini ödeyeceksin. Buna hazırlıklı olmalısın, bu kadar güzel şeyi kimseye bedava vermezler...

* Y.A.: TRT'nin başında olsaydınız ilk icraatınız ne olurdu?
H.U.:
Vaktim olsaydı TRT'nin başına geçmek isterdim çünkü, yanlış bir düşünceyle yönetildiğini düşünüyorum. TRT, Türk halkının ödediği vergilerle var olan bir kamu televizyonudur. Böyle olmasının sebebi de kendisini özel televizyonlarla yarışma zorunluluğu içinde hissetmemesi içindir.

* Y.A.: 'Yaşamdan Dakikalar' mı '90 Dakika' mı sizin için daha keyifli?
Hıncal Uluç

H.U.: Yaşamdan Dakikalar... Biz '90 Dakika'yı Kenan Onuk'un anısına sürdürüyoruz. Eğer hayatta olsaydı, o sezonun başında Haşmet ve ben programdan ayrılmak istediğimizi söyleyecektik. Kaldı ki ben Türkiye'de her hafta üzerine bir saat konuşulacak bir futbol olduğuna inanmıyorum.
Haberin fotoğrafları