kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Nisan 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Dini nikahlı kocasını tabancayla öldürdü

CHA
Giriş Saati : 13.04.2009 10:12
Güncelleme : 13.04.2009 22:34
Yeni Haber
Ümraniye'de Hayrettin Uzunöner (41) isimli şahıs, dini nikahlı olarak birlikte yaşadığı Sevgi Ç. tarafından silahla vurularak öldürüldü. Cinayet zanlısı Sevgi Ç., olayın ardından karakola giderek polise teslim oldu. Uzunöner'in cesedi, incelemelerin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı...
Edinilen bilgilere göre olay, Kazım Karabekir Mahallesi Mandıra Caddesi Gülten Sokak'ta bulunan Bıçakçılar Sitesinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Türk Telekom'da teknisyen olarak çalışan Hayrettin Uzunöner, 8 ay önce eşini terk etti. Halen boşanma davası devam eden Uzunöner, dini nikahlı olarak konfeksiyon işçisi Sevgi Ç. ile birlikte yaşamaya başladı. Sürekli kavga eden ve daha önce de karakolluk olan çift, olay günü bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sevgi Ç., ruhsatsız tabancayla Hayrettin Uzunöner'i göğsünden vurarak öldürdü. Olayın ardından silahıyla birlikte karakola giden Sevgi Ç. polise teslim oldu. Olayın meydana geldiği eve gelen polis ekipleri, Hayrettin Uzunöner'in kanlar içindeki bedenini buldu. Hayrettin Uzunöner'in cesedi, polis ekiplerinin ve savcının incelemesinin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Uzunöner'in cesedinin ambulansa konulması sırasında yakınları gözyaşına boğuldu. Eşinden ayrılan Sevgi Ç.'nin 7 çocuk annesi olduğunu ve sürekli alkol kullandığını iddia edildi. Öldürülen Hayrettin Uzunöner'in de 2 çocuğunun bulunduğu öğrenildi.