kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Nisan 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Giriş Saati : 13.04.2009 07:30
Güncelleme : 13.04.2009 22:34
Yeni Haber
Meteoroloji'den yapılan 5 günlük haritalı hava tahminleri.....
Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun doğusu (Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari, Bitlis ve Şırnak) ile öğle saatlerinden sonra Trakya, Çanakkale ve Balıkesir, Akşam ve gece saatlerinde Bursa, İstanbul, Yalova, Kocaeli, Zonguldak ve Bartın çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer bölgelerimiz parçalı ve az bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, doğu bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Doğu bölgeler ile kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, güney ve iç bölgeler ile gece saatlerinden itibaren Marmara'da güney ve güneydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

UYARILAR

ÇIĞ TEHLİKESİ VE KAR ERİMELERİ UYARISI: Doğu Anadolu'nun doğusu (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari) ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesi ve kar erimelerine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA:
Batısı ile zamanla bölge geneli parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Trakya kesimi ile Çanakkale ve Balıkesir, akşam ve gece saatlerinde Bursa, İstanbul, Yalova ve Kocaeli çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.

EGE:
Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve kıyı kesimleri parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kuzey Ege kıyıları, akşam ve gece saatlerinde İzmir ve Aydın çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ:
Genellikle az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra Göller Yöresi (Isparta ve Burdur çevreleri) parçalı çok bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU:
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevreleri çok bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ:
Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinden itibaren batısı çok bulutlu, gece geç saatlerde Zonguldak ve Bartın çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:
Parçalı ve az bulutlu geçecek. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesi ve kar erimelerine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

DOĞU ANADOLU:
Doğusu parçalı ve çok bulutlu, Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari, Bitlis ve Şırnak çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer kesimleri parçalı ve az bulutlu geçecek. Yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor. Bölgenin doğu kesimlerinin (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesi ve kar erimelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:
Az bulutlu ve açık, zamanla doğusu (Batman, Siirt ve Mardin) parçalı bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...