kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Son dakika...

03.04.2009
Çarpıcı renkler bir arada
Afrodit'in ilkbaharyaz koleksiyonunda emprime çiçek desenleriyle etnik temalar öne çıkıyor. Çarpıcı renklerin dikkat çektiği koleksiyonda mor, siyah, kahve, vizon ve petrol tonları ağırlıklı olarak kullanılan renkler arasında.

Giyimde özgürlük!
Doğal ve hafif materyallerden oluşan, parça boyaların 22 rengi ile hareketlenen U.S. Polo Assn. ilkbahar-yaz koleksiyonu, armalar, logolar, renkli baskı ve desenlerle farklı sporlardan alıntılar taşıyor. Çocuk koleksiyonu ise, anne babasıyla bir giyinmek isteyen minikler için, tıpatıp uyarlanarak hazırlanmış.

Kalıcı tasarımlar
Kiğılı'nın ilkbahar-yaz koleksiyonuna modası geçmeyen, hem iş hayatında hem de günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilecek tasarımlar hâkim. Koyu tonlar ve inceltilmiş kumaşların öne çıkarken neredeyse transparanlaşan trikolar da dikkat çekiyor.

Türban modası sürüyor
Sokak modası fotoğrafçılarının en ünlüsü www.thesartorialist.com, türban modasının devam ettiğini tespit etmiş. Japon Vogue'unun editörlerinden Aurora Sansone'yi de türbanıyla böyle fotoğraşamış.

ÇOK MODA OLACAK
Çift renkli dudaklar
Kim demiş üst dudak ve alt dudak illa aynı renk olmalıdır diye? Yıllar içinde farklı çorapları da gördük, farklı ayakkabıları da. Üst dudak ile alt dudağın farklı renkte olması Emanuel Ungaro defilesinde karşımıza çıktı ilk önce. 80'lerden esinlenilen trend, Costume Nationale şovunda da görüldü. Püf noktası, dudak haricinde başka bölgelere makyaj yapmaktan kaçınmak. Allık yok, far yok, hiçbir şey yok!
Haberin fotoğrafları