kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

125 TL harca, ev kazan

10.04.2009
Marks & Spencer, mağazalarında 20 Mart tarihinde kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. 26 Nisan tarihine kadar devam eden bu kampanya kapsamında, tam 125 kişi Marks & Spencer mağazalarından 125 TL'lik alışveriş yaparak 125 hediyeden birini kazanma fırsatı elde edecek. Üstelik hediyeler arasında otomobil de var, ev de, beyaz eşya da.
Kampanya kapsamında Marks & Spencer, bir kişiye İstanbul'daki Bahçeşehir Manolya Evlerin'nden 3+1 daire, üç kişiye Volvo S 40 1,6 otomobil, beş kişiye Sony Bravia 102 ekran LCD televizyon, yedi kişiye Arçelik'ten buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın, davlumbaz ve ocak içeren beyaz eşya paketi, dokuz kişiye Marks & Spencer'dan 1000 TL'lik hediye çeki ve 100 kişiye Marks & Spencer'dan 500 TL'lik hediye çeki verecek.

KATILIM NASIL SAĞLANIYOR?

20 Mart tarihinde başlayan kampanyada, yapacağınız her 125 TL'lik alışverişle bir katılım şansı elde edebilirsiniz. İkinci 125 TL'lik alışverişinizde ise bir şans daha kazanabilirsiniz. Kampanya Türkiye genelindeki tüm Marks & Spencer mağazalarında geçerli. Ancak kampanyanın 26 Nisan tarihinde sona erdiğini de hatırlatalım. Çekilişe katılmak istiyorsanız alışverişinizi 26 Nisan'a kadar yapmanız gerekiyor. Kampanyaya katılacak tüketiciler CardFinans'la alışveriş yapmanın avantajını da yaşayacaklar. 125 TL'lik alışverişini CardFinans ile ödeyenler bir değil, tam iki çekiliş hakkı birden kazanacak.

ÇEKİLİŞ VE TESLİMAT NE ZAMAN?
Kazanan talihliler 4 Mayıs 2009 pazartesi günü Marks & Spencer, Şaşkınbakkal mağazasında Milli Piyango işbirliğiyle noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecek. Çekiliş sonucunda belirlenen talihliler, 8 Mayıs 2009 cuma günü gazetelerde yer alacak ilanlarla kamuoyuna duyurulacak.
Haberin fotoğrafları