kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Parlak, canlı erkekler

BAŞAK DİZER FRANSEZ
03.04.2009
2009 erkekler için de çok renkli ve canlı. Sadece gündelik giyim değil, takım elbiseler de rengârenk olacak. Ancak renkli olayım derken komik olmayın..
2009 bahar ve yaz koleksiyonları, erkekler için de çok renkli ve canlı geliyor.
Geçmiş yazılarımızda klasik, ofis giyiminden, ana renkler, uçuk maviler ve pudra renklerin moda olduğundan bahsetmiştik. Ofis ve şehir kıyafeti kombinlerimizde garanti şıklık, risksiz renk bağlantılarını bu renkler ile kolayca yapmıştık. İki sezondur çok moda olan parlak, canlı ve neon renkler erkek giyiminde bu yaz vitrinlerde.
Bahar ve yazın güneşli günlerine ve serin şık akşamlarına mükemmel uyum gösteren, yeni trendlerden olan, canlı ve neon renklerden mutlaka biri size göre. Peki hangi renkler, hangi bileşimler?
Genelde 'casual' yani hafta sonu kombinlerinde kullanılan parlak renkleri, bazı şık markalar da şehir koleksiyonlarında, ana renkleriyle birlikte kullanmış. Sadece detaylarda değil ana ürünlerde de görüyoruz. Mesela bir takım elbisede.
Calvin Klein, Network, Burberry Prorsum, Louis Vuitton, Jil Sander, Michael Kors, Moschino, Marc Jacobs, Giorgio Armani bu renkleri kullanan tasarım markalarından birkaçı.
Neon sarılar, parlak saks mavisi, kırmızı, parlak mercanlar ve oranj en çok kullanılan renklerden.
Ülkemizde de özellikle casual giyimde iddialı markalarda ve vitrinlerde bulabileceğiniz, içimizi kaynatan bu canlı renklerde gömlekler, tişörtler hatta cesursanız pantolonlar bile bulabilirisiniz: Lacoste, Tommy Hilfiger, Mango 'HE', Fred Perry, Dkny jeans, Y'3.
Hem casual hem renkli deyip de 'sneakers'ları es geçmek olmaz. Spor ayakkabı da seçeneklerimiz neler? Bembeyaz giyinip altına Camper'ın, Converse'in, Fred Perry'nin, Adidas'ın koleksiyonlarındaki renkli spor ayakkabılarla dikkat çekin.
Haberin fotoğrafları