kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Altı çocuğa sahip olmak romantizmi yok etti

GÜNAYDIN
Giriş Saati : 05.04.2009 09:34
Güncelleme : 05.04.2009 20:59
Yeni Haber
Brad Pitt-Angelina Jolie ilişkisi gün geçtikçe çatırdıyor. Bunda, çiftin altı çocuğunun etkisinin büyük olduğu söyleniyor. Çocuklarla ilgilenmekten birbirlerine zaman ayıramayan muhteşem ikili aralarındaki romantizmi çoktan kaybetti..
Hollywood'un rüya çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie, artık aralarındaki aşkla değil çatırdayan ilişkileriyle basına yansıyor. Önce Angelina'nın sevgilisi Brad'i evdeki dadıya masaj yaparken yakaladığı yazıldı. Ardından yakışıklı oyuncunun Angelina'ya "Ya evleniriz ya ayrılırız" ültimatomu çektiği... Şimdi herkes bu rüya çiftin aralarının neden bozulduğunu konuşuyor. Geçtiğimiz günlerde 'The Little Mermaid' müzikalini izlemeye giden ünlü çiftin çıkışta çekilen fotoğrafları, aralarındaki gerilimi açıkça ortaya koydu. Müzikal çıkışında ayrı ayrı yürümeyi tercih eden çift, somurtkanlıklarıyla dikkat çekti. Brad Pitt kucağında Shiloh'u taşıyor, Pax'in de elinden tutuyordu; hemen arkasındaki Angelina Jolie ise kucağında Zahara varken, bir yandan da omzundan tutarak Maddox'a yol göstermeye çalışıyordu. Bu sırada yakışıklı oyuncu, arkasına bakıp sevgilisinin ne durumda olduğunu kontrol etme ihtiyacı duymuyordu.

SİNİR HARBİ YAŞANIYOR
Söylentilere göre; geçtiğimiz temmuz ayında ikizleri Knox ve Vivienne dünyaya geldiğinden beri Pitt ve Jolie yorgunluk ve sinir harbiyle yaşıyor. Sürekli film çekimlerinde oldukları için birbirlerine hiç zaman ayıramıyor. Ve sahip oldukları altı çocuk; çiftin, bir zamanlar hiç bitmeyecekmiş gibi duran balayılarını, çoktan tarihe gömmüşe benziyor. Brad ve Angelina'nın romantik bir hafta sonu için yani sadece bir-iki günlüğüne bile kaçamak yapma fırsatı artık hiç yok. O günler çok gerilerde kaldı. Peki dünyanın en kıskanılan çifti romantizmini nasıl kaybetti?

* 33 yaşındaki Angelina Jolie, günde 12 saatini yeni filmi 'Salt'ın çekimlerinde geçiriyor.

* O setteyken; yedi yaşındaki Maddox, beş yaşındaki Pax, dört yaşındaki Zahara, iki yaşındaki Shiloh ve ikizlerle ilgilenen isim ise babaları Brad Pitt oluyor.

* "Çocuklar bizi tüm gün meşgul ediyor" diyen 45 yaşındaki Pitt, Fransız dergisi 'Gala'ya verdiği röportajda, "Çok uyumamayı zamanla öğreniyorsunuz" diye konuşuyor.

* Çiftin son aylarda sadece bebek bezleri ve uykusuzlukla savaştığı söyleniyor. Hatta ikisi de; altı çocuğun çığlıklarıyla geçen bir günle kıyaslandığında, sette çalışarak geçen günü parkta yürüyüş yapmaya benzetiyor.

SEKS YAPMIYORLAR
* Brad Pitt, sevgilisiyle baş başa vakit geçirmek söz konusu olduğunda "Denedik ama çok zor" diyor. Çiftin artık birlikte yaptığı tek şey; Oscar gibi resmi davetlere katılmak.

* Geçmişte çok renkli olan cinsel hayatlarının da öldüğü, yorgunluktan Angelina'nın seks yapmak istemediği iddia ediliyor.

* Amerika'nın en seksi çifti, Shiloh doğduktan sonra da aynı sorunla boğuşmak zorunda kalmış. Brad Pitt de, "İkizler büyüyünce bizim için her şey daha kolay olacak" diyerek bu gerçeğe bir gönderme yapıyor.

* 'Seks Bizi Ayırana Dek' kitabının yazarı Trina Read, Pitt'e hak veriyor: "İlişkileri önümüzdeki altı ay farklı olacak. Bu süre boyunca iletişimde olmaları önemli. Ancak o zaman ilişkileri düzelir."