kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ulaştırma Bakanlığı: Suikast değil, kaza

OLCAY AYDİLEK ANKARA
05.04.2009
Ulaştırma Bakanlığı ve Sivil Havacılık'ın 3 kişilik kaza kırım heyeti, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu dahil 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan helikopter kazasıyla ilgili ilk bulguları salı günü açıklayacak..
Ulaştırma Bakanlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün uzman ekipleri, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun suikast sonucu öldürüldüğü yönündeki iddiaları doğrulayacak bir bulguya ulaşamadı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün 3 kişilik kaza-kırım heyeti, Yazıcıoğlu dahil 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan helikopter kazasında, ilk bulguları salı günü kamuoyu ile paylaşacak. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a bağlı olarak çalışan heyet, kazanın meydana geldiği bölgede her türlü olasılığı göz önünde bulundurarak, ayrıntılı bir çalışma yürütüyor. SABAH, Muhsin Yazıcıoğlu'nun suikast sonucu öldürüldüğü yönündeki iddialara ilişkin olarak Ulaştırma Bakanlığı'nın nabzını tuttu. Ulaştırma Bakanlığı'ndan üst düzey yetkililerinden alınan bilgiye göre, kaza kırım heyeti, Yazıcıoğlu'nun suikast sonucu öldürüldüğü yönündeki iddiaları doğrulayacak bir bulguya ya da bilgiye ulaşamadı. Kaza kırım heyetinin şu ana kadar yaptığı belirlemelere göre, suikast yok, olay kaza.

YEDEK ANTEN
Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri, gönderdiği sinyallerle helikopterin yerinin belirlenmesine yardımcı olan ELT cihazının anteninin kırık olduğuna işaret ederek, "Cihazın hemen yanında yedek bir anten bulundu" dediler.