kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Beni toparlayan Ebru oldu hayatta

20.03.2009
- Ebru Erkekli de oyuncu. Neden hiç birlikte görmedik sizi?
-E.E:
TRT'de çalışıyorum. 'Bir eve iki tiyatrocu fazla,' dedik. Okul biter bitmez Ankara Sanat Tiyatrosu'nda başladım oyunculuğa. Altan'la tanıştım. İstanbul'a geldiğimizde birkaç dizi teklifi geldi ama TRT'yi seçtim.
40 yaşıma geliyorum, istikrarsız o piyasa.

- A.E: Beni toparlayan Ebru oldu hayatta. Aynı tiyatroda oynarken âşık oldum Ebru'ya ve hakikaten romanlardaki gibi başladı hayatımız. Her şeyi kendi emeğimizle var ettik. Minicik bir evimiz vardı Ankara'da. Can'ın doğumunda çok sıkıntılarımız oldu.
Sekiz ay acılar yaşadık. Oğlumuz üç aylıkken üç ameliyat oldu. Birbirimize sıkı sıkıya sarıldık ve bir baktık biz hakikaten iyi bir ikili oluşturuyoruz.
İstanbul'a geldiğimizde herkes 'Bunların evlilikleri Altan şöhreti yakalayınca biter,' dedi. Ama biz birbirimize sıkı sıkı bağlandık.

- E.E: Şöhret hakikaten tehlikeli. O ego insanı coşturur, o coşmayı nereye yansıtacağın önemli.
Karakter sağlamsa, etkilenmez şöhretten. Biz o coşmayla birbirimize, çocuklara zaman ayırdık.

-A.E: Hayatta ruh eşimi buldum. Bundan sonra âşık olacağım olaylar, büyük oğlumun beni geçerek başarılı olması olur. Can'ın çok iyi bir piyanist olması, okulunu çok sağlıklı bitirmesi olur.

-Hayatta en değer verdiğiniz şey?
-A.E:
Ailem. İlk evliliğimden sonra uzun süre yalnız kaldım, dağıldım. Bir ara evim Kızılay Meydanı gibiydi yani. Kendimi bir an önce çekmem gerektiğini düşündüm. Ebru'ya âşık oldum. Tiyatroya olan aşkımı çok önemsedi, çok fazla şeye müsamaha gösterdi.