kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Mart 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Seda Sayan, Aysun Kayacı’ya "haddini bildirdi’!

Seda versus Aysun

Sami Tosun
27.03.2009
Seda Sayan, Türkiye'nin en güvenilir ismi olarak, 'bu yerler'e kolay kolay gelmemiş. Zaten Türkiye de 'bu yerler'e kolay kolay gelmedi. Evet efendim, Türkiye'nin en güvenilir siması olarak Seda Sayan, kendisine tepki gösteren eski manken / yeni televizyon yorumcusu Aysun Kayacı'ya karşı tepki gösterirken, daha doğrusu 'milyonların önünde' azarlarken, "Aysun'un akıl hocaları kimse onu nasıl kurtaracaklar bilmiyorum. Türkiye'nin en güvenilir ismine böyle iftira etmek kolay mı? Ben böyle kuru gürültüye pabuç bırakmam. Herkes haddini bilecek. Ben buralara kolay gelmedim," ifadelerini kullandı. "Amerika'ya gitmek zorunda kalacaksın!" diye gürlüyor... Evet efendim, duymayan kalmadı, çocukluğunda Aysun Kayacı'ya, kız kardeşine ve annesine şiddet uygulayan, bu sebeple terk edilen ve şimdi delik bulduğu her yerden ekrana çıkıp, "Aysun bana sahip çıkmıyor!" diye ağlaşan bir baba figürü mevcuttur. Türkiye'nin feci halde güvenilir reyting ablası Seda Sayan da bu baba figürünü ekrana çıkarıp reyting toplamaya çalışmıştır. Bunun üzerine Aysun Kayacı da çıkıp geçmişte yaşadığı baba dayağını, çektiği acıları ifşa etmek zorunda kalmış, mahkemeden babasının ekrana çıkışına karşı tedbir koydurmuş ve muhtemelen bu süreçte hayli zedelenmiştir. Seda Sayan da, çok sinirlenmiş, "Herkes haddini bilecek!" diyor...

SEDA ABLA SORUMA CEVAP VERMEMİŞTİ

Şimdi ben bu had bilme ve bildirme işlerine ezelden takılmış bir insanım. Bu tankerlerin taşıma kapasitesi gibi bir şey midir? Mesela Seda Abla'nın istihap haddi Aysun'dan fazla mıdır? Önüne gelen niye bir diğerine, "Haddini bil!" diye bağırmaktadır. Bunun İngilizcede bir karşılığı var mıdır? Sorular uzatılabilir... Hayır, mevzu o değil, Seda Abla 'milyonların önünde' gerçekleştirdiği söylevinde, "Ben çete lideri miyim?" diye soruyor. Konuyla alakasını bulmak için uğraştım, bulamadım. Siz bulursanız bana bildirebilirsiniz tabii kıymetli okurlar. Fakat burada hatırlatmayı bir hafızacı gazetecilik görevi olarak görüyorum, Seda Abla, bundan bir süre önce, oğlunun 'manevi baba'sı olan ve o sırada cezaevinde yatmakta olan şahsın çok sevdiği bir şarkıyı, ekranlardan canlı canlı okumuş ve kendisine armağan etmişti. Ben de yine bir kıllanmacı gazetecilik örneği sergileyerek, üşenmemiş, bir tesadüf eseri aynı gün halen Ergenekon davasından tutuklu bulunan Sedat Peker'in 'de' doğum günü olduğunu keşfetmiştim. Kendisine de 'buradan' sormuştum, "Oğlunuzun manevi babası Sedat Bey olabilir mi?" diye. Seda Abla nedense bana cevap vermeyi ya da haddimi bildirmeyi uygun görmedi... Hafıza-ı beşer işte... Unutmadık tabii... Hazır 'çete' mevzuları açılmışken, bu sorumun baki olduğunu kendisine hatırlatmak isterim. Uygun olduğu bir ara cevaplarsa sevinirim... Hayır, hem, "Ben çete lideri miyim?" diye soracaksınız, hem de, "Aysun'un akıl hocaları onu nasıl kurtaracak? Amerika'ya gitmek zorunda kalacak!" falan gibi laflar edeceksiniz. Aysun'u kim ya da ne zorlayacak? Pardon, bunlar tehdit mi? Seda Abla, siz 'bu yerler'e kolay olmayan hangi yollardan geçerek geldiniz?

BIKKINLIK GELDİ ARTIK

Efendim, Aysun Kayacı, pek tabii ki, bir çobanla kendi oyunu bir görmeyen, daha doğrusu kendini farklı bir alemde zanneden, zaman zaman saçma açıklamalar ve gaflar yapan ve tüm bunlar üzerine gazete ve internet sitelerinde kendi programı için reyting malzemesi sağlayan bir televizyon 'yorumcu'su haline gelmiştir. 'Yorum'ları esas olarak bir düzeyi temsil etmektedir ki o düzey irtifa bakımından pek iç açıcı değildir. Kendisinin bu hallerini düzelmesini temenni etmekteyiz. Ne var ki, Aysun'un bu halleri, kendisine ve ailesine şiddet uygulamış olan bir baba figürüne ekranlardan zırt-pırt, "Aysun bana sahip çıkmıyor," dedirtmeyi haklı çıkarmaz. Kaldı ki, koca adama niye ve nasıl sahip çıkılacak? Alenen söyleyin o zaman... Aysun bu adama periyodik olarak para mı indirecek? Bir Özcan Deniz'in babası, iki Aysun'un babası... Bıkkınlık geldi artık... Sahi, çocuklarına ekran şantajı yapıp para isteyen insanları ekranlarda görmek size iyi geliyor mu yoksa?.