kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

23.03.2009
Koray, Ürdün'de kanser hastanesi inşa edecek
Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı. Ürdün Kralı Abdullah'ın kanserden ölen babası için kurduğu Kral Hüseyin Vakfı adına Amman'ın Naur şehrinde yapılacak olan Kral Hüseyin Biyoteknoloji ve Kanser Enstitüsü Hastanesi'nin inşaatını Koray İnşaat gerçekleştirecek. Projede mimar, mühendis ve işçilerden oluşan 500 Türk istihdam edilecek. 300 yataklı hastanenin inşaat alanı 120 bin metrekare olacak.

Helal Ürünler Fuarı'na 40 bin kişi bekleniyor
"Helal Ürünler Uluslararası Ticaret Fuarı", 13- 16 Ağustos 2009 arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Atılım Fuarcılık'tan yapılan açıklamada, helal ürünler pazarında 3 milyar dolarlık ticarete başlanmasının hedeflendiği fuarın, alanında Avrasya'nın "ilk'' ve "tek'' fuarı olacağı kaydedildi. Fuarda, çeşitli ülkelerden 150 firmanın yer almasının ve 15 bini profesyonel 40 bin ziyaretçinin beklendiği bildirildi.

Burgaz Rakı GİSDER'den ayrıldı
TMSF'NİN satışa çıkardığı Hayyam Garipoğlu'na ait Burgaz Rakı, Geleneksel Alkollü İçki Üreticileri Derneği (GİSDER) üyeliğinden ayrıldı. Burgaz Rakı'dan yapılan açıklamada, "Dernek faaliyetlerinin, amacından uzaklaşarak, tröst oluşturma çabalarına çanak tutar hale gelmesi üyelikten ayrılmamızda etkili oldu" denildi. GİSDER ise devletin ciddi vergi kaybına uğratılması ve adil rekabet şartlarının ihlal edilmesi üzerine bu kararı verdiklerini açıkladı.