kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Chevrolet 4 bin TL indirim yapıyor, LPG kiti hediye ediyor

23.03.2009
ÖTV indirimiyle Chevrolet Lacetti modelinin satış fiyatı 4 bin TL ucuzladı. Chevrolet ÖTV indirimine ilave olarak düzenlediği satış kampanyasında LPG dönüşüm kiti ve 5 yıl/150 bin kilometre garanti hediye ediyor..
Kısa bir süre önce uygulanmaya başlanan ÖTV indirimine ilave olarak kampanya düzenleyen Chevrolet'de avantaj 4 bin TL'yi buldu. Chevrolet Spark'ın fiyatı ÖTV indirimi ile 16 bin 610 TL'ye, Aveo HB modelinin fiyatı ise 3 bin 40 TL düşüşle 19 bin 436 TL'ye geriledi. Aveo Sedan modelinin satış fiyatı ise 3 bin 146 düşüşle, 20 bin 76 TL'yi indi. Bu cazip fiyatların yanı sıra LPG dönüşüm kiti de Chevrolet tarafından hediye ediliyor. Yeni ÖTV oranları ile Lacetti'de 4 bin 70 TL'ye varan indirimler yapıldı. Lacetti HB modelinin başlangıç fiyatı 21 bin 249 TL'ye geriledi. Ancak, Lacetti'de indirimin yanı sıra LPG dönüşüm kiti ve 5 yıl/150 bin kilometre garanti Chevrolet tarafından hediye veriliyor.

ÜÇ FARKLI DONANIMI VAR
Chevrolet'nin çok satan SUV aracı Captiva 4x4 modeli de uygun fiyatlarla satılıyor. 150 beygir gücünde 2.0 lt. dizel motorlu Captiva'nın satış fiyatı yeni ÖTV oranlarıyla 67 bin 320 TL'ye kadar geriledi. Chevrolet Captiva 4x4, Avrupalı tüketicilerin ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirildi. Captiva, Medium, High ve Sport olmak üzere üç donanım seçeneğiyle satışa sunuluyor. Sport versiyonunda 18 inç parlak gümüş alaşımlı jantlar, siyah krom kaplı farlar gibi farklılıklar bulunuyor. Captiva`da 8 yönlü elektrikli sürücü koltuğu, elektrikli ön ve arka camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit, elektronik kontrollü otomatik klima ve MP3 özellikli 6lı CD çalar gibi özelliklerin üzerine deri döşeme, sürücü ve yolcular için ısıtmalı koltuklar, cruise control, otomatik çekiş kontrolü (Traction Control) ve arka park sensörü gibi çok sayıda ilave konfor ve güvenlik özelliği bulunuyor. 4x4 sistemi, sadece gerektiğinde sürüş koşullarına bağlı olarak devreye girme özelliğine sahip.