kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Manisa'da trafik kazası: 17 yaralı

İHA
Giriş Saati : 22.03.2009 13:48
Güncelleme : 22.03.2009 17:53
Yeni Haber
Manisa'da, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda servis aracı kontrolden çıkarak benzin istasyonu pompasına çarptı. Kazada, 17 kişi yaralandı...
Manisa'nın Yeniköy beldesinde tekstil işçilerini Manisa merkeze getiren servis otobüsü, Gediz Köprüsü yakınlarında yoldan çıkarak Sun Pet Benzin istasyonu pompalarına çarptı. Kazada yaralanan 17 yolcu, 112 ambulansları ile Manisa Devlet ve Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otobüste bulunan 8 tekstil işçisi de kazayı yara almadan atlattı.

Yolcuların verdiği bilgiye göre, Yeniköy beldesinden tekstil işçilerini Manisa merkeze getiren Birkan Garip yönetimindeki 35 YP 344 plakalı servis otobüsü havanın yağışlı olması ve sürücünün alkollü olmasının etkisiyle bir benzin istasyonunun pompalarına çarptı. Büyük bir gürültüyle neye uğradıklarını şaşıran Sun Pet Benzin İstasyonu çalışanları, otobüsün içinde bulunan yaralıları dışarı çıkardı.

Kaza yerine gelen 112 ekipleri, isimleri belirlenen Emrullah Biler, Suna Timur, Nermin Akyol, Orhan Garip, Abdullah Güler, İlknur Aktaş ve Çiğdem Esin'i Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada hafif yaralanan 10 tekstil işçisi de Manisa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Servis şoförü Birkan Garip yapılan muayenesinde 110 promil alkollü çıktı. Birkan Garip trafik ekiplerince gözaltına alınarak jandarmaya teslim edildi.

ÖNCEKİ KAZA

Aynı benzin istasyonuna geçen yılın sonlarına doğru İzmir'e gelin götüren bir düğün otobüsü de çarpmıştı. Bu kazada bir kişi ölmüş, 11 kişi de yaralanmıştı.