kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Beyoğlu'nda yangın: 2 ölü

Giriş Saati : 18.03.2009 08:56
Güncelleme : 18.03.2009 23:39
Yeni Haber
Beyoğlu'nda 4 katlı tarihi binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında 2 kişi hayatını kaybetti...
Beyoğlu Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Tarlabaşı Bulvarı Kalyoncu Kulluğu Caddesi 18 numarada bulunan 4 katlı binada saat 03.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Binanın girişinde başlayan yangında içerisinin ahşap olması nedeniyle alevler kısa sürede büyüyerek binanın içerisini tamamen sardı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Yangını fark eden bir vatandaş, içerde meydana gelen çökmeler nedeniyle, binada uyuyor olabilecek kişileri uyaramadı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Beyoğlu itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Daha sonra Fatih itfaiye ekipleri de olay yerine sevk edildi. Yangını kısa sürede söndüren itfaiye, alınan bilgiler doğrultusunda içeride birilerinin olma ihtimalini araştırdı. Yapılan çalışmalarda isimleri öğrenilemeyen 2 erkek cesedine ulaşıldı. Hayatını kaybedenlerden birinin yabancı uyruklu olduğu ileri sürüldü.

Olay yeri inceleme ekiplerinin de çalışmalarını tamamlanmasının ardından itfaiye merdiven aracıyla cesetleri binanın en üst katından indirdi. Binanın içerisinde meydana gelen çökme nedeniyle itfaiye cesetleri yaklaşık 3 saat sonra çıkartabildi.

Olayı anlatan kahvehane çalışanı Mehmet Taş, yangını fark ettikten sonra içeriye girmeye çalıştığnı fakat başarılı olmadığını söyledi. Binada kendisiyle birlikte 4 kişinin kaldığını belirten Taş, içerde ölenlerden birisinin adının Seyfi olduğunu diğer şahsın ise yabancı uyruklu olduğunu söyledi.

Cesetler, Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(CİHAN)