kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Arda ve Carlos markaja aldı

Öner ÖNGÜN
Giriş Saati : 18.03.2009 10:43
Güncelleme : 18.03.2009 23:39
Yeni Haber
Reklam çekimi için Türkiye'ye gelen top model Adriana Lima önceki akşam yemek yediği Ulus 29'da sosyete ve futbolcuların yakın markajında kaldı. Lima, adına verilen partide çok eğlendi.....
Geçen ocak ayında 'Var mısın Yok musun' yarışmasına katılmak için Türkiye'ye gelen ve sempatik tavırları ile herkesin gönlünü fetheden Adriana Lima, Doritos'un reklam çekimi için tekrar geldi ve yine büyük ilgi çekti. Önceki akşam yemek için Acun Ilıcalı ile Ulus 29'a giden Lima, burada tam anlamıyla müşteri patlamasına sebep oldu.

ADRIANA LIMA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...



SONRA DA EV PARTİSİ

Brezilyalı ünlü top modelin mekana geldiğini öğrenen sosyetenin ünlü isimleri ile futbolcuları kısa sürede buraya akın etti. Kalabalığı gören Lima ise kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

Özlem Önal, Sezai Taşkent, Mehmet Germiyanlıgil ve GS'li futbolcu Arda'nın yanı sıra Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos da mekanda bulunan isimler arasındaydı.

Saat 24.00'te Ulus 29'dan menejeri ve Acun Ilıcalı ile ayrılan Lima, buradan Ritz Carlton Oteli'ne giderek Ilıcalı'nın bir arkadaşının ev partisine katıldı. Dün öğle saatlerinde ise güzel model Türkiye'den ayrıldı.

BİRBUÇUK SAAT MAKYAJ YAPILDI

Doritos'un reklam filmi çekimi için Türkiye'ye gelen Adriana Lima'ya üç profesyonel makyöz 1.5 saat süren makyaj yaptı.

Reklam filmi için 25'i teknik ekip olmak üzere toplam 35 kişi çalıştı. Arkadaşlık ve paylaşım temaları üzerine kurgulanan reklam filminde ünlü mankene Türk oyunculardan oluşan genç bir ekip eşlik etti.

Lima çekimlerin sonunda "Genç ve eğlence dolu bir insan olarak tercih edilmek ve Doritos'un marka imajına uygun görülmek memnuniyet verici. Bu reklam filmine baharat katacağımı ve birinci sınıf bir iş çıkaracağımı umuyorum" açıklamasını yaptı.

PRENS ALBERT DA AYNI MEKANDAYDI

Ulus 29'un bir diğer yabancı konuğu ise Dünya Su Forumu için İstanbul'a gelen Monaco Prensi Albert'ti. Monaco Prensi, kalabalık bir diplomat grubu eşliğinde Ulus 29'a geldi. Lima'yı gören Albert, programını uzattı ve saat bire kadar mekanda kaldı.
Haberin fotoğrafları