kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Beyoğlu'nda kafeteryada patlama

Giriş Saati : 17.03.2009 09:22
Güncelleme : 17.03.2009 22:49
Yeni Haber
Beyoğlu'da bir kafeterya meydana gelen patlama sonucu işyerinde ve çevredeki binalarda maddi hasar meydana geldi...
Patlamanın nedeni henüz belirlenemezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kafeteryanın bulunduğu binada oturan bir kadın ise çocuklarına birşey olduğu endişesiyle olay yerine girmek istedi. Polisin engeliyle karşılaşan genç anne çocuklarının iyi olduğunu öğrenince sakinleşti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Olay, Beyoğlu Yaya Köprü Sokak üzerinde yer alan bir kafeteryada saat 23.20 sıralarında meydana geldi. Nedeni henüz belirlenemeyen patlama sonucu işyerinde maddi hasar meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle işyerinin üzerinde yer alan bazı dairelerin ve sokak üzerinde park halinde bulunan bazı araçların camlarının kırıldığı gözlendi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ölen ya da yaralanan kimsenin bulunmadığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yapılan ilk incelemelere göre patlamanın doğalgaz sıkışması sonucu meydana geldiği tahmin ediliyor. Öte yandan, kafeteryanın üst katında oturduğunu söylen bir kadın olay yerine koşarak 'içeride çocuklarım vardı. Onları görmek istiyorum' diyerek olay yerine girmek istedi. Ancak polis genç kadına izin vermedi. Güçlükle sakinleştirilen anne komşularının uyarısı ile çocuklarının iyi olduğunu öğrendi. Bunun üzerine sakinleşen kadın çocuklarının yanına götürüldü. Patlamada işyeri hasar gören kafeterya sahibi meydana gelen olaya tepki gösterdi.

Konuyla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

(İHA)