kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Mezar taşında güç gösterisi

AA
Giriş Saati : 17.03.2009 19:36
Güncelleme : 17.03.2009 22:49
Yeni Haber
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde çok sayıda mezar taşını kıran 4 çocuk, pişman olup kırdıkları taşları yapıştırmak için mezarlığa gelince yakalandı.

Karşıyaka Mahallesi'ndeki Paşa Mezarlığı'nda 92 mezarın mermerlerinin kırılması üzerine, vatandaşlar polise ihbarda bulundu.

Sivil giyimli polis memurları, 2 gündür Paşa Mezarlığı çevresinde bekleyerek zanlıları yakalamaya çalıştı.

Polislerin bugünkü kontrolleri sırasında, mezar taşlarını ''bir milyoncu'' olarak adlandırılan dükkandan satın aldıkları ucuz tutkallarla yapıştırmaya çalışan 4 çocuk yakalandı.

Polislere ''Mezar taşlarını biz kırdık ama yapıştıracaktık'' diyen çocuklar, Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Çocuklar, daha sonra ailelerine teslim edildi.

Çocukların, okul çıkışında can sıkıntısından mezarlığa girdiklerini, birbirleriyle iddialaşarak güç gösterisi yapmak için tekmeyle mezar taşlarını kırdıklarını, ancak daha sonra pişman olduklarını söyledikleri öğrenildi.
Korkuteli Emniyet Müdürü Salih Ayas, zanlıları yakalamak üzere yaptıkları çalışma sırasında karşılarında çocukları görünce şaşırdıklarını belirterek, ''Çocuklar karşılarında polisleri görünce 'Ağabey biz kırdık ama yapıştırıyorduk' demişler'' dedi.

Çocukların cezai ehliyetleri olmadığından ailelerine teslim edildiğini bildiren Ayas, çocukların daha sonra ebeveynleriyle Cumhuriyet Savcısına giderek ifade vereceklerini kaydetti.