kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sayan ile Alişan barıştı

İlker GEZİCİ
Giriş Saati : 17.03.2009 10:28
Güncelleme : 17.03.2009 22:49
Yeni Haber
Seda Sayan , Uluslararası Tüketici Zirvesi'de dördüncü kez 'En Güvenilir Kadın' ödülünü aldı. Gecede Alişan ile de aradaki buzları eritti.....
Bu yıl 22.'si düzenlenen Uluslararası Tüketici Zirvesi önceki akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış başta olmak üzere iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı gecede, Tüketici Akademisi tarafından yapılan araştırma sonuçlarına göre kalitesine en çok güvenilen markalara 'Tüketici 2009 Kalite Ödülü' takdim edildi.

SEDA SAYAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ALİŞAN'IN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...



SORUMLULUĞU BÜYÜK

Magazin alanında, 'En Güvenilir Kadın' Seda Sayan, 'Yılın En İyi Sanatçısı' Fatih Ürek, 'En İyi Sabah Programı' 'Herşey Dahil'-Alişan, 'En İyi Sinema Filimi' 'Recep İvedik' ödül aldı. Ödülünü Bakan Bağış'tan alan Seda Sayan şöyle konuştu:

"Bu ödülü dördüncü kez alıyorum. Birincilik bana büyük bir sorumluluk yüklüyor. Kitleler bana inanıyor ve güveniyor. Açıkçası bu durum biraz korkutucu hal almaya başladı. Yanımda duran her markaya her isme, dikkat etmeye ve daha fazla sorumluluk almaya başladım."

İbrahim Tatlıses'in başlattığı veliaht tartışması yüzünden Nihat Doğan'la polemiğe giren ve bu sebeple Doğan'ın o dönemki nişanlısı Seda Sayan'la da arası açılan Alişan, gecede Sayan'la birlikte oturarak aradaki buzları eritti.