kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Kaçarken cadde üzerine şüpheli paket bırakan soyguncu oyuncak silahı da yine cadde üstünde bir dükkânın önüne attı.

Oyuncak tabanca ve paketle banka soydu

Yalçın BEL / SABAH
23.02.2009
Güvenlik görevlisini oyuncak tabancayla etkisiz hale getirip vezneden 6 bin TL alan soyguncu arkasında paket bırakarak kaçtı. Paketten elektrikli soba çıktı..
İstanbul Kartal'da bir banka şubesi, oyuncak tabancalı bir kişi tarafından soyuldu. Oyuncak tabancayla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip gişeden 6 bin TL alan soyguncu, kaçarken bankanın bulunduğu cadde üzerine beraberinde getirdiği bir paket bıraktı. Bomba uzmanlarınca açılan paketten elektrikli soba çıktı.

YAYA OLARAK KAÇTI
Kartal Cevizli Üsküdar caddesinde bir banka şubesine dün öğle saatlerinde gelen kimliği belirsiz bir kişi, elindeki tabancayı göstererek güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Soyguncu, 6 bin TL'yi alıp çıktı. Soyguncu kaçarken bankanın bulunduğu cadde üzerine beraberinde getirdiği bir paketi bıraktı. Yaya kaçan soyguncu elindeki tabancayı da yine aynı caddedeki bir dükkanın önüne attı. Banka şubesine çok sayıda polis sevk edilirken, paketin bulunduğu alanda güvenlik şeridiyle kapatıldı. Bomba uzmanlarının açtıkları paketten elektrik sobası çıktı. Tabancanın ise plastik olduğu belirlendi. 1.80 boylarında, beyaz bereli ve kırmızı montlu olduğu tespit edilen soyguncuyu yakalamak için araştırma başlatıldı.

ANKARA'DA SOYGUN
Ankara Mamak'ta bir banka şubesinden, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek yaklaşık 10 bin TL çalmak isteyen zanlıyı polis yakaladı. zanlı güvenlik görevlisinin silahını da alıp kaçmaya başladı. Güvenlik görevlisi, zanlı Ersin Ü.'nün peşinden koştu. Zanlı sivil polisler tarafından yakalandı.