kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Eski AK Parti milletvekili Süleyman Gündüz, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Radikal yazarı Nuray Mert, Yeni Şafak yazarı Fehmi Koru fasılın ağır topları.

Gazetecilerin fasıl eğlencesi sınıf atladı

Nevzat ATAL - HABER MERKEZİ
23.02.2009
Gazetecilerin organize ettiği fasıl gecesine katılan Aydın Doğan, bir sonraki için Hilton'a davet etti..
Fehmi Koru'nun başını çektiği muhafazakar gazetecilerle katıldığı fasıl gecesi olay yaratan Doğan Yayın Grubu patronu Aydın Doğan, bir sonraki fasıl için herkesi Hilton'a davet etti. Katıldığı geceden oldukça mutlu ayrılan Doğan "Böyle dünya nimetlerinden faydalanmak ne kadar güzel. Vergi cezalarından bunaldığım bu günlerde buraya katılmak bana çok iyi geldi. Çok rahatladım. Bir sonraki toplantıyı benim Hilton'da ben vereyim" dedi. Aydın Doğan'ın katılımıyla birlikte gündeme gelen fasıl toplantılarının nasıl doğduğunu toplantıyı organize eden Erhan Köknar şöyle anlattı: "Bu toplantılar 2007 yılının ramazan ayında başladı. Yeni Şafak gazetesi çalışanları olarak kalabalık bir ekiple Mihrabad'da iftar yaptık. Geceleri çok güzel olduğu falan konuşulunca Tophane'ye gitme önerisi geldi. Fehmi Koru, Mustafa Karaalioğlu, Nuray Mert, Ahmet Hakan, Ahmet Kekeç, Yusuf Ziya Cömert gibi isimlerin de olduğu grup Tophane'ye gittik. Prof. Yasin Aktay da aramızdaydı.

İŞ BÜYÜDÜ
Musikiden söz açılınca Yasin Hoca arabasının bagajında bulunan udunu ortaya çıkardı. Şarkılar herkesin hoşuna gitti. İş ciddiye binince ikinci toplantıyı Süleymaniye'de Ağa Kapısı'nda gerçekleştirdik. Sonuçta gazeteci, bürokrat, işadamı, belediye başkanı ve sanatçılardan 40-50 kişilik bir grup oluştu."