kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

23.02.2009
Morgdaki cesedin kolunu çaldılar
İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görürken beyin kanamasından ölen 5 çocuk annesi Vahide Sal'ın (47) morgda tutulan cesedinin kolu, profesyonel bir şekilde kesilerek çalındı. Kolu çalan kişi ya da kişilerin, cam ve kapıyı kırarak içeri girdiği belirlendi. Hastane yönetimi hemen morgun pencere ve kapısına çelik parmaklık yaptırmak için harekete geçti. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. Sal'ın yakınları yaşanan skandal üzerine talihsiz kadının cesedini alarak Güngören'de özel bir hastanenin morguna götürdü. Önceki akşam ise Sal'ın cenazesi buradan alınarak toprağa verilmek üzere bir otobüsle memleketi olan Ordu'ya götürüldü.
Rıdvan TEZEL - Deniz DERİN /SABAH

Yolcu treni araca çarptı, iki kişi öldü
Niğde'de yolcu treninin çarptığı otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti. Ankara'dan Adana'ya giden Ahmet Yaşar yönetimindeki 21.206 sefer sayılı Çukurova Ekspresi, Amas mahallesindeki hemzemin geçitte Turan Demir'in kullandığı otomobile çarptı. Otomobildeki Turan Demir (43) ile Sercan Eren (16) olay yerinde hayatını kaybetti. Ölen Demir ile Eren'in Niğde'de bir kaporta atölyesinde işçi olarak çalıştıkları öğrenildi.
AA

Çakıcı tedaviden bitkin halde döndü
Kocaeli F Tipi Cezaevi'nde hükümlü bulunan Alaattin Çakıcı, sırt ve ayağındaki ağrı şikâyetiyle götürüldüğü Kocaeli Devlet Hastanesi'nde gördüğü fizik tedavinin ardından cezaevine götürüldü. Daha önce basın mensuplarına kısa da olsa yanıtlar veren Çakıcı, bu defa soruları yanıtsız bıraktı.
Abbas ÇAKAR

Kask kullanmayan iki genç can verdi
Osmaniye'de motosikletlerin karıştığı iki ayrı kazada sürücüler İsmail O. (20) ve Burak T. (18) hayatlarını kaybetti. Osmaniye Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, kazalarla ilgili yapılan çalışmalarda her iki motosiklet sürücüsünün de kask kullanmadıklarını tespit ettiklerini ifade etti. Yılmaz, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü olarak motosiklet sürücülerinin kask takmalarını özendirmek amacıyla yürütmüş oldukları iletişim kampanyasının ne kadar önem arz ettiğinin bir kez daha gördüklerini ifade etti.
CHA