kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Bir salı gecesi Long Table partisinden...

Her gün farklı eğlence

13.02.2009
Pazartesi Lipsi
Bir zamanlar pazartesi dinlenme, hafta sonunun yorgunluğunu üstümüzden atma günüydü. Oysa bu kural tüm dünyada artık değişti. Miami'den Londra'ya dünyanın en ünlü kulüpleri pazartesi günü partiler düzenlemeye başladı. Sonunda biz de pazartesi gününü geç de olsa keşfettik. Lipsi'nin sahibi Kaya Demirer, Yunan tavernası olan mekânında pazartesi günlerini fasıla ayırdı. İki hafta önce başlayan uygulamaya ilgi büyük. Öyle ki rezervasyonsuz yer bulmak neredeyse imkansız. Beyoğlu Hayal Kahvesi içinde pazartesileri oldukça yoğun bir gün. Sanatçılar değişse de her pazartesi mutlaka bir canlı performans var. Bu pazartesinin konukları ise Cogito ve Cingi.

Salı Long Table
İzzet Çapa'nın mekanı Long Table'da salı partileri oldukça popüler. 'Revelation' partilerinde kendi dalında ünlü ve başarılı kişiler ev sahipliği yapıyor. ABD'de Lindsay Lohan, 50 Cent, Puff Daddy gibi ünlüler nasıl parti yapıyorsa, Long Table'da da aynısı oluyor. Kenan Doğulu'nun ev sahipliğinde başlayan partiler, Ece Sükan'la devam etti. Ece Sükan, partisinde eline kamerayı alıp beş farklı modeli görüntüledi. Öyle ki artık salı akşamı mekânda yemek için rezervasyon yaptırmak bile güçleşti. Salı gecelerinin bir diğer değişmezi ise her hafta Hayal Kahvesi'nde sahne alan Deep. 1994 yılında kurulan grup, her salı 70'li, 80'li ve 90'lı yılların popüler şarkılarını seslendiriyor.

Çarşamba W
W'nun çarşamba partileri artık bir fenomen haline dönüşmüş durumda. 'Wednesdays are hot at W Lounge' partileri S&S Müzik'in DJ'lerinin müzikleri ile sabahın ilk ışıklarına dek devam ediyor. Latin ve Küba müziği dinlemek isteyenler içinse Ortaköy'deki Picante her çarşamba Latin müzikleri gecesi düzenliyor. Üstelik bir de fiks mönü uygulaması var. Yerli limitsiz içkinin fiyatı 50 TL. Al Jamal de her çarşamba parti düzenliyor. Fiks mönüden oluşan, sazlı, sözlü, dansözlü bu partilere ilgi oldukça fazla.

Perşembe Lucca
Perşembe denilince akla ilk olarak Lucca geliyor. Mekânda her perşembe DJ Yakuza sahne alıyor. Müzik, henüz yemek saatinde yükseliyor ve geç saate kadar devam ediyor. İş çıkışı bir şeyler atıştırıp, iyi müzik dinlemek isteyenler, genelde soluğu burada alıyor. Önümüzdeki perşembe günü Nouvelle Vague'u ağırlayacak olan mekânda perşembe geceleri ayrı bir keyifli geçiyor.