kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Celal Birsen'in yaşamını yitirdiği kazada, kontrolden çıkarak takla atan araç hurdaya döndü.

Birsen, kaza kurbanı

Fatih ULAŞ SABAH
14.02.2009
Kendi adını taşıyan şemsiye markasıyla ünlü işadamı Celal Birsen dün İstanbul Esenyurt'ta geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi..
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu yedek üyesi ve 'şemsiye kralı' işadamı Celal Birsen ile şoförü Muhsin Erdoğan, trafik kazasında hayatlarını kaybetti. Kendi adını taşıyan şemsiye markasının sahibi olan işadamı Celal Birsen, dün Çorlu'daki fabrikasından İstanbul'a gelmek üzere şoförü Muhsin Erdoğan'ın kullandığı ciple yola çıktı. Erdoğan yönetimindeki 34 TC 6890 plakalı cip, saat 18.00 sıralarında TEM Otoyolu Esenyurt mevkisinde kontrolden çıkarak takla attı. Kazada, araçta bulunan Celal Birsen ile şoförü Muhsin Erdoğan olay yerinde hayatını kaybetti.

BUGÜN UĞURLANIYOR
Trafik ekipleri kaza yerinde inceleme yaparken, Birsen ile şoförü Erdoğan'ın cenazeleri ambulansla Esenyurt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Futbol dünyasını yasa boğan haberin ardından Türkiye Futbol Federasyonu, internet sitesinden başsağlığı mesajı yayınladı. Federasyonun mesajında, "Türkiye Futbol Federasyonu olarak, merhum Celal Birsen'e Tanrı'dan rahmet, acılı ailesi ve spor dünyasına başsağlığı dileriz" denildi. Mesajda, Birsen'in cenazesinin Fatih Camisi'nde bugün ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi. Bir dönem Malatyaspor'un asbaşkanlığını da yapan 48 yaşındaki Celal- Birsen, Malatyalı "Şemsiye Kralı" olarak tanınıyordu.
Haberin fotoğrafları