kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Şubat 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Foto kriz

Hazırlayan: BARIŞ ERGİN
09.02.2009
BİR DE İŞSİZ OLSALARDI...
Gelişmiş ülkelerdeki işsizler yaşam standartları konusunda sürekli şikâyet eder. Çin'deki bu geçici işçilerin çalıştıkları halde bu kadar kötü koşullarda yaşamalarına bakınca kızmamak elde değil.

GÜLECEK NE VAR
DBS Group Holding'in CEO'su Richard Stanley (solda) DBS Başkanı Koh Boon Hwee ile şirketin sonuçlarını açıklıyor. Neden güldüklerini anlamak oldukça zor. Şirket ciddi anlamda zor günlerden geçiyor.

YOLDAŞLAR YİNE MEYDANLARDA

1 Mayıs'larda Kızıl Meydan'ı sallayan Sovyet Ordusu artık yok. Ama Sovyet ruhu ve işçilerin hayata bakış açıları o günleri aratmayacak bir biçimde meydanlarda. Fotoğraftaki Rusya Komünist Parti üyesi hükümetin işçilere yönelik haksız politikalarını eleştiriyor.

YETER ARTIK YETEEEEEEER
Punk Rock'ı yücelten Chumbawamba Ukrayna'da kriz karşıtlarına da ilham vermiş olmalı ki 'enough is enough' (Yeter artık yeter) sloganı ile hükümeti protesto ediyorlar. Üzerinde yeter yazılı kâğıtlardan uçak üreten protestocular ilginç bir eylemle yaratıcılığın sınırlarını da zorluyor.

KRİZE KARŞI GÜÇ BİRLİĞİ

Zimbabve Parlamentosu Sözcüsü Lovemore Moyo ilginç bir dekorun altında ülkesinin kurtuluşu için yeni kurulan seferberliğin ilanını yapıyor. Hükümet politik ve ekonomik krizi yok etmek için muhalefet ile işbirliği yaparak sorunları çözmeyi planlıyor. Moyo'nun suratındaki ifade biraz zor olacağını gösterse de.
Haberin fotoğrafları