kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bitlis'teki kaza: 2 yolcunun daha cesedi ortaya çıktı

Giriş Saati : 31.01.2009 10:29
Güncelleme : 31.01.2009 22:35
Yeni Haber
Bitlis'te dereye yuvarlanan yolcu otobüsünün enkazının kaldırılışı sırasında, otobüsün altında kalan 2 yolcunun daha cesedi ortaya çıktı.

Bitlis'in Batar kavşağı yakınlarından dün gece dereye yuvarlanan otobüste 6 yolcu yaşamını yitirmiş 11 kişi ise yaralanmıştı. Kazanın ardından, Tatvan 6. Mekanize Piyade Komutanlığında ait çekişi ile deredeki otobüs çıkarılmaya çalışıldı.

OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Görevliler, enkazının kaldırılışı sırasında otobüsün altında kalan 2 ceset ile karşılaştı. Görevliler tarafından otobüsün altından çıkarılan 2 erkek cesedi incelenmek üzere Bitlis Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi. Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, çıkartılan cesetlerden birinin Tatvan Demir Yollarında çalışan Hasan İnal, isimli işçiye ait olduğunu, kimliği tespit edilemeyen diğer cesedin ise Hatay'daki bir din görevlisine ait olabileceğini söyledi.

Her 2 yolcunun da firmaya ait yolcu listesinde isimlerinin bulunmadığını belirten Vali Yılmaz, ''Daha sonradan yolculuğa katılan kişiler olduğu için listede isimleri yok. Ekiplerimiz bölgede çalışmalarını tamamladı'' dedi.

OLAY

Diyarbakır-Van seferini yapan Ebubekir Ertunç yönetimindeki Best Van Turizm firmasına ait 65 AE 991 plakalı yolcu otobüsü, dun gece 02:00 sıralarında, havanın yağışlı ve zeminin kaygan olması nedeniyle Batar kavşağında, Bitlis Deresi'ne yuvarlanmış, kazada, Remzi Tutucu, İhsan Taş, Evin Aslan, Amine Ayşin ve Yusuf Bayda ile kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişi yaşamını yitirmiş 11 kişi ise yaralanmıştı.

(AA)