kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
31 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Denizli'de fuhuş çetesi çökertildi

Giriş Saati : 31.01.2009 15:53
Güncelleme : 31.01.2009 23:05
Yeni Haber
Denizli'de yurt dışından getirdikleri yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları gerekçesiyle 11 çete elemanından ikisi tutuklandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, bir istihbaratı değerlendiren ekipler, gerçekleştirdikleri teknik takibin ardından merkez ile Baklan ve Çal ilçelerindeki 12 eve eşzamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda elebaşı olduğu öne sürülen N.K. ve M.B., il merkezindeki bir otelde yakalandı. Çeteye yardım ve yataklık yaptığı iddia edilen F.B., Ş.N., M.Ç., O.A., G.B., B.Y., S.A., B.K. ve T.A. da Çal ve Buldan ilçelerinde gözaltına aldı.

Zanlılarla birlikte 2 adet tabanca, 10 gram esrar, 5 gram kenevir tohumu, 18 cep telefonu, 4 halk bandı telsiz, 8 eroin enjektörü, 27 sim kart, 78 porno cd, 1 bilgisayar, 1 adet eroin eritmekte kullanılan kaşık, eroin inceltmekte kullanılan 150 gram limon tuzu, 3 tabanca, 7 tabanca fişeği, 6 av tüfeği fişeği ve 22 kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi. Adliyeye çıkarılan zanlılardan N.K. ve M.B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer dokuz kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Eroin bağımlısı haline getirilerek bir evde zorla tutulan E.A. isimli kadının yanı sıra yabancı uyruklu beş kadın da yakalandı. İfadeleri alınan kadınlardan E.A. serbest bırakılırken diğerleri sınır dışı edilmek üzere Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

(CİHAN)