kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Büyük resim için tıklayın

Krize rağmen 50 yeni şube açıp, istihdam yaratacağız

21.01.2009
Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, 2009'da 50 şube açmayı planladıklarını, her şubeye 7-8 kişi alarak istihdam yaratmayı sürdüreceklerini söyledi..
Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, 2009'da 50 yeni şube açmayı planladıklarını açıklarken istihdamı desteklemeye devam edecekleri mesajı verdi. Kadın Girişimcileri Derneği (KAGİDER) tarafından düzenlenen "Ekonomideki Beklentiler, Şirketlere Tavsiyeler" başlıklı toplantıda konuşan Suzan Sabancı Dinçer, "Akbank, ekonomik olarak sorumluluğu olan bir bankadır. İstihdam konusunda Akbank her zaman adam da alacak, adam da çıkaracaktır. Performansı iyi olan arkadaşlar bizlerle çalışacaktır. 2009'da 50 yeni şube açmayı planlıyoruz. Ancak yerleri henüz belli değil her şubeye en az 7-8 personel alınacağı düşünüldüğünde, 2009'da da yeni eleman alımı yapmaya devam edeceğiz" dedi. Performansı iyi olmayanları da maalesef ayırmak zorunda kalacağız. Biz, en iyi performansı veren arkadaşlar ve ekiplerle çalışmak zorundayız. Dolayısıyla isteriz ki tüm arkadaşlarımız verdiğimiz eğitimlerle, önermiş olduğumuz donelerle iyi performans sergilesinler ve bankanın gidişatına pozitif etki yapsınlar" dedi.

PARA REEL SEKTÖRE
Dinçer tüm dünyada küresel krizin yarattığı bir güven eksikliği bulunduğunu belirtirken, IMF ile yapılacak olan anlaşmanın önemine vurgu yaptı. Dinçer, IMF önemli bir disiplin sağlayacağını belirtti. IMF'den gelecek olan paranın reel sektöre kullandırılması gerektiğinin altını çizen Dinçer sözlerini şöyle tamamladı: "Ankara'da şu anda bu pazarlıkta IMF'ten gelecek rakamın reel sektöre verileceği konuşuluyor. Gelecek paranın iç ekonominin canlandırılmasında kullanılacağını tahmin ediyorum 'Doğrusu da zaten bu."
Haberin fotoğrafları