kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Ocak 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Bir küskün, bir barışık olan Burcu Kara ile Yavuz Bingöl, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya çalışıyor.

Sevgililer Günü hediyesi şarkı

Bülent MAKAR - MAGAZİN
19.01.2009
14 Şubat'ta çıkaracağı albümünün çalışmalarını Ankara'da sürdüren Yavuz Bingöl, 4 yıllık aşkına da şarkı hediye edecek..
Ünlü şarkıcı-oyuncu Yavuz Bingöl, 4 yılı aşkın süredir birlikte olduğu sevgilisi Burcu Kara'ya yeni çıkaracağı albümünde bir şarkı hediye etti. Bingöl'ün 14 Şubat Sevgililer Günü'nde çıkarmayı planladığı albümünde yer verdiği şarkı içinde sevgilisinin adı geçiyor. Kara ile Bingöl, geçtiğimiz aylarda ayrılık haberi aldıklarını söyleyerek herkesi şaşırtmıştı. Yakın çevresinin evlilik haberi beklediği bir dönemde ayrılan çift, konuyla ilgili sessizliklerini korumuştu. Ayrılığın üzerinden 3 ay geçtikten sonra Yavuz Bingöl sevgilisinin gönlünü almak için yakın dostlarını devreye sokmuştu.

ÇİFTİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ASSOS TATİLİYLE GÖNÜL ALDI
"Yeniden bir araya gelmemiz mümkün değil" diyen ikili, sonunda bu ayrılığına dayanamadı. Ve geçen yaz birlikte Assos'a giderek tatil yaptı. Barıştıklarını herkesten saklayan ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikili şimdilerde kaldıkları yerden devam ediyor. Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl bu kez sevgilisinin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor. İki aydır Ankara'da albüm çalışmalarını sürdüren Bingöl, yeni çıkaracağı albümde sevgilisine bir de şarkı yazdı. Burcu Kara'nın adının geçtiği şarkıyı ünlü sanatçı 14 Şubat'ta hediye edecek.. Yeni albümündeki şarkıya sevgilinin vereceği tepki şimdiden merak konusu.