kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Levent bana nasıl sevileceğini öğretti

MERVE YURTYAPAN
Giriş Saati : 17.01.2009 12:47
Güncelleme : 17.01.2009 22:40
Yeni Haber
2.5 yıl önce evlendiği eşi Levent Süren'den 31 Aralık günü boşanan Zerrin Özer: Levent bana bir evliliğin nasıl olması gerektiğini, sevmeyi öğretti. Başım sıkışsa yine, önce Levent'i ararım...

İki buçuk yıl önce büyük bir aşkla evlendiği Levent Süren'den üç dakikada boşanan Zerrin Özer, eski eşi ile birbirlerini hâlâ sevdiklerini söyledi: "Birbirimize bakarak gidip ayrıldık. Levent bana evliliğin nasıl olacağını, bir insanın nasıl sevileceğini öğretti." "Ayrılık yaşayan her insan sarsılır çünkü bu çok üzücü bir olay" diyen ünlü sanatçı; eski eşiyle ilgili duygularını da şöyle anlattı:

ZERRİN ÖZER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ZERRİN ÖZER - LEVENT SÜREN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

EZİK DURUMUNA GİRMEM

"Kitabımda da yazdığım gibi Levent beni hiç yanıltmadı; bana çok sahip çıktı. Tek başına bana bir aile oldu. Sanat dünyasında evlilikler zor oluyor. Levent bizim mesleğimizin dışında bir insan... Onu biraz üzdüm ve boşanma davasını ben açtım. Evliliğimizi güzel yaşadık. Bir karı-koca nasıl birlikteyse biz de öyle yaşadık. Bana böyle bir aşkı ve sevgiyi yaşattığı için Levent'e çok teşekkür ediyorum." Ayrıldıktan sonra 'Eski eşi tarafından teselli edildi' yazılarına çok sinirlenen Zerrin Özer, "Ağladığım zaman ağladım derim. Ezik durumuna girmek istemiyorum" dedi.

ANNE OLMADIĞIM İÇİN ÇOK PİŞMANIM

En büyük pişmanlığının çocuk yapmamak olduğunu itiraf eden Zerrin Özer, "Evladım olmasını çok isterdim. Ancak kızım kadar yüreğime soktuğum biri var. Levent'in abisinin kızı Dünya... Onu çok seviyorum" dedi. Zerrin Özer, Levent Süren'le yeniden biraraya gelme ihtimaline dair şunları söyledi:

"Kesinlikle olmaz diyemem. Başıma bir şey gelse Levent'i ararım çünkü biz çok iyi dostuz. Şu anda sadece dinleniyorum. Davayı ben açtım ve ayrıldık ama hâlâ olanların farkında değilim."