kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Bu temsili fotoğrafın gerçeğe dönüşmesi Obama'nın elinde.

'İsterse Obama olurum'

17.01.2009
Will Smith, Obama'yı canlandıracağı yönündeki söylentileri yalanlasa da "Başkan bizzat istesin 'görevimi yaparım" diyor..
Amerikalı aktör Will Smith, son filmi Seven Pounds at the Empire'ın Londra prömiyerinde, 20 Ocak'ta görevi devralacak olan müstakbel Başkan Barack Obama'yı canlandırması üzerine yayılan söylentileri gülerek yalanladı. Ancak Smith bununla birlikte, böylesi bir projeyi kabul edebilmesi için sadece bizzat Başkan Obama'nın talimatını geçerli sayacağını söyledi. "Eğer Başkanım benden kendisi üzerine bir filmde başrol isterse, bir Amerikalı olarak vazifemi yaparım," diyen Smith, Obama'nın kendisini tercih ettiğine yönelik dedikoduları ise gülünç buldu. Siyah Giyen Adamlar ve Kurtuluş Günü filmlerinde Beyaz Saray'a uğrayan Smith, buna karşın Beyaz Saray'ın içinde geçen bir filmde rol almak için can atmadığını da belirtti. Smith, "Beyaz Saray'da olsaydım, bunun gerçekten iyi bir şey olup olmadığını kendime sorardım. Bu yönüyle Obama'ların, Beyaz Saray'a Smith'lerden daha hazırlıklı olduklarını söyleyebilirim," dedi.

'TÖRENE GİDECEĞİM'
Aktör Will Smith ayrıca, Obama'nın seçilmesiyle "Dünyanın sonsuza kadar değiştiğini," ve bu ana tanık olmak için Başkan'ın yemin törenine gitmeyi tasarladığını ve 'tarihe tanık olmayı istediğini' de vurguladı. Smith ayrıca, yönetmen Danny Boyle ile, yeni bir Bollywood filmi için görüşmeye başladıklarını da müjdeledi.