kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
3 zanlı silahlarıyla yakalandı.

Hastane bahçesinde kan davası infazı

Erdoğan YAPIK SABAH
16.01.2009
Ağrılı Ali Özkan, tedavi için yeğenini getirdiği İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin önünde kanlıları tarafından öldürüldü..
Ağrılı Ali Özkan, tedavi için yeğenini getirdiği İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin kantini önünde kanlıları tarafından çapraz ateşe tutularak öldürüldü. Saldırıda bir tıp fakültesi öğrencisi de seken kurşunun isabet etmesi sonucu bacağından yaralandı. Kan davası nedeniyle Ağrı'dan gelen ve Özkan'ı takip eden 5 saldırgandan 3'ü İstanbul'da diğer ikisi ise İzmir'e kaçmak üzereyken Manisa girişinde yakalandı. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin İç Hastalıkları Bölümü'ne ait kafeteryanın önünde sabah yaşanan olay iddialara göre şöyle gelişti: Ali Özkan (36), hormon tedavisi gören yeğeni Dilek Özkan ile 3 gün önce Ağrı'dan İstanbul'a geldi. Özkan'ın İstanbul'a gideceğini öğrenen Yalçın Ailesi de takibe başladı. 2 yıl önce Özkan Ailesi tarafından kuzeni öldürülen Ahmet Yalçın'a haber verildi. İzmir'de inşaat işçiliği yapan Ahmet Yalçın da İstanbul'un yolunu tuttu. Ali Özkan, dün sabah yeğeniyle birlikte hastanenin iç hastalıkları servisine geldi. Yeğenini tahlil sonuçlarını alması için içerde bırakan Özkan, çay içmek için bahçedeki kafeteryanın önüne geldi.

TIP ÖĞRENCİSİ YARALANDI
Ancak, burada kurşun yağmuruna tutuldu. Çok sayıda mermi isabet eden Özkan ağır yaralandı. Saldırganlar havaya doğru ateş ederek kaçmak istedi. Bu sırada seken mermilerden biri İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi 5'nci sınıf öğrencisi Cem Emre Ögen'in sol bacağına isabet etti. Ağır yaralı Ali Özkan, çevredeki doktorların ilk müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Hemen ameliyata alınan yaralı doktor adayı Ögen'in ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

'TESADÜFEN GÖRDÜK'
Silah sesleri üzerine hastane bahçesine sevk edilen polis ekipleri, Ahmet Yalçın ile isimleri öğrenilemeyen 2 saldırganı silahlarıyla birlikte yakaladı. Gözaltına alınan zanlıların, ifadelerinde, plan yapmadıklarını ve ölen Ali Özkan'ı tesadüfen gördüklerini söyledikleri öğrenildi. Bu sırada kaçan zanlılardan ikisinin yolcu otobüsüyle İzmir'e gittiğini belirleyen emniyet ekipleri, A.D. ve Y.D.'yi de Manisa girişinde yakalayarak gözaltına aldı.
Haberin fotoğrafları