kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Büyük resim için tıklayın

Turkcell'den 120 milyon TL'lik tüketimi canlandırma paketi

07.01.2009
6 milyon kişiye sinema bileti, alışveriş ve yiyecek için 120 milyon TL katkı yaptıklarını belirten Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Lale Develioğlu krizde farklı sektörlere de destek olduklarını söyledi..
Turkcell, 2008 yılında düzenlediği abone kampanyalarıyla ekonomiyi hareketlendirecek işbirliğine de imza attığını iddia etti. Farklı marka işbirlikleriyle 6 milyon Turkcell'liye 120 milyon TL'lik avantaj sağladıklarını ifade eden Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu "Kriz ve durgunluk seslerine rağmen onlarca marka ile düzenlendiğimiz işbirliği ile ekonomiye hareket getirirken müşterilerimiz için de değer yarattık. Tüketici güven endeksinin düştüğü ve insanlarda harcama korkusunun arttığı bir dönemde Turkcell olarak birçok farklı sektörü içine alarak düzenlediğimiz kampanyalarla müşterilerimizin yanında olduğumuzu hissettirmeye ve ekonomiye canlılık getirdik" diye konuştu.

KONUŞMALAR AZALMADI
Ekonomik kriz korkusuyla konuşmaların azalıp azalmadığıyla ilgili soruya Lale Develioğlu şu yanıtı verdi: "Kandil, yılbaşı, kampanya etkilerinden arındırıldığında yılın son 3 ayında konuşma süreleri genelde düşer. Ancak bu yıl konuşma sürelerinde artış olabilir. Gelirde benzer artışı görmek mümkün olmayabilir. Yıl sonuna doğru haftada 2 gün ücretsiz konuşma kampanyasını 2009 yılında da devam ettirdik. Bu kampanya çok yoğun ilgi gördü."

TELEFONLAR İLGİ GÖRDÜ
Telefon kampanyalarının da ilgi çektiğini kaydeden Develioğlu, "BlackBerry Bold ile başlayan telefon kampanyası iPhone 3G ile doruğa çıktı. Yıl sonuna doğru USB modem hediyeli Acer mini dizüstü bilgisayar kampanyası beklediğimizin üstünde bir ilgi gördü. Sinema bileti ve Mc Donalds menü alan Genç Turkcell aboneleri sağladıkları faydalarla kontörleri neredeyse bedavaya getirdi" diye konuştu.