kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Eğitime kar engeli

Giriş Saati : 01.01.2009 15:40
Güncelleme : 01.01.2009 22:50
Yeni Haber
Etkili kar yağışı nedeniyle bazı illerde eğitime ara verildi.

RİZE'DE İLKÖĞRETİM VE LİSELERDE EĞİTİME YARIN ARA VERİLECEK

Rize'de etkili kar yağışı nedeniyle ilköğretim ve liselerde eğitime yarın ara verilecek. Rize Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, yaptığı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulunun kent genelinde kar yağışının devam etmesi üzerine toplandığını belirtti. Çelik, kurulun yarın il genelinde ilköğretim ve liselerde eğitime ara verilmesini kararlaştırdığını bildirdi.

VAN MERKEZE BAĞLI KÖY OKULLARI İLE ERCİŞ VE GEVAŞ İLÇELERİNDE EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Kar yağışı nedeniyle, Van merkeze bağlı köy okulları ile Erciş, Gevaş ve Muradiye ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Van merkeze bağlı tüm köy okulları ile Erciş ve Gevaş ilçelerinde eğitime cuma günü itibarıyla 1 gün ara verildi.

GİRESUN'DA İLKÖĞRETİM VE LİSELERDE EĞİTİME YARIN ARA VERİLDİ

Giresun'un Bulancak ve Piraziz ilçelerine bağlı köylerde eğitime yarın ara verildi.

Valilik Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışından dolayı Bulancak ve Piraziz ilçelerine bağlı köylerde eğitime yarın ara verileceği belirtildi.

Söz konusu ilçelere bağlı köylerden taşımalı eğitimle ilçe merkezine gelen öğrencilerin de izinli sayılacağı ifade edilen açıklamada, Giresun il merkezinde kar yağışının etkisini yitirmesi nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların tatil edilmesine gerek görülmediği, bu nedenle il merkezindeki okullarda eğitime devam edileceği, merkeze bağlı köy okullarında ise yarın eğitime ara verileceği kaydedildi.

İl Hıfzıssıhha Kurulu, daha önce, Espiye, Tirebolu, Eynesil, Görele, Çanakçı, Dereli, Güce, Yağlıdere, Keşap ve Doğankent ilçelerindeki ilk ve ortaöğretim kurumlarında yarın eğitime ara verileceğini açıklamıştı.

BİTLİS, AĞRI VE VAN'DA BAZI İLÇELERDE VE KÖY OKULLARINDA EĞİTİME ARA VERİLDİ

Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Bitlis ve Ağrı'da bazı ilçelerle köy okullarında eğitime 1 gün ara verildi.

Bitlis Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz ise bölgede etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle Bitlis merkeze bağlı tüm köy okulları ile Ahlat ve Adilcevaz ilçelerine bağlı köylerde, Güroymak ilçesinde ise merkez ve köylerde eğitime 1 gün ara verildiğini söyledi.

Ağrı Valiliğinden alınan bilgiye göre, Eleşkirt, Taşlıçay, Hamur, Doğubayazıt ve Tutak ilçelerinde okullarda yarın eğitime ara verildi. Valilik, Ağrı merkeze bağlı tüm köy okulları ile Diyadin ve Patnos ilçesine bağlı köylerde de okulların yarın tatil edildiğini kaydetti.

(AA)